Начало > Новини > Ева Борисова със „Златна ябълка“ за цялостен принос
Ева Борисова със „Златна ябълка“ за цялостен принос

Ева Борисова, член на УС на Асоциация „Родители“ получи  Наградата „Златната ябълка“ на Национална мрежа за децата за цялостен принос за нейната активна работа за отстояване правата на децата и семействата. Наградата е признание за последователните й усилия и активна позиция в защита на интересите на децата на България и приноса й за изграждане на Национална мрежа за децата като обединение на неправителствените организации, ангажирани с подобряването на детското благосъстояние в цялата страна.

 

 

Наградите на Национална мрежа на децата бяха връчени на церемония в навечерието на Деня на детето на 29 май в Столичен куклен театър. Макар името на отличията да предполага тежки статуетки от масивен метал, наградите бяха много по-ефектни, защото бяха изработени от шоколад. Както организаторите уточниха, шоколадовата „Златна ябълка“ е символ за сладостта и удовлетворението, което човек изпитва, когато е направил нещо добро за децата на България.

 

 

Наградите бяха в категориите „Герой от приказките“, „Застъпничество за детски права“, ”Компания“, „Журналист“, „Община“, Управник, „Болница“, „Училище“. Повече за награденто училище, прочетете тук.