Начало > Новини > Професионален панел "Активно бащинство" - епизод 1
Професионален панел "Активно бащинство" - епизод 1

Между 11 и 13 октомври се проведе първата работна среща на професионалния панел към проекта „Активно бащинство“. Професионалният панел е специална група от хора, ангажирани в образованието – директори, учители, педагогически съветници и училищни психолози – която в рамките на учебната година ще разработи и изпробва методи за включването на татковците в училищния живот на детето.

 

 

В панела вземант участие професионалисти от 4 столични училища - 120 ОУ "Георги Сава Раковски", 73 СОУ "Владислав Граматик", 35 СОУ "Добри Войников" и 26 СОУ "Йордан Йовков". С много ентусиазъм и мотивация участниците работиха 3 дни за разработване на идеи за включване и създаване на план за популяризиране сред училищната общност.

 

Снимки от срещата можете да видите ТУК.

 

Очаквайте още новини около Професионалния панел! Резултатите със сигурност ще бъдат страхотни.

 

„Активно бащинство“ е съвместен проект на Асоциация Родители и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“. Целта му е да популяризира важността на мъжете в живота на децата от най-ранна възраст, да създаде благоприятни условия в обществото за приемане на ангажираното бащинство като естествено поведение на мъжа и да подпомогне професионалистите в работата им с бащи за доброто на децата.

 

Не забравяйте да следите всички новости във Фейсбук страницата Горд Татко.