Начало > Новини > Ето ги и победителите в конкурса „Учител-будител във виртуалното пространство“ 2013
Ето ги и победителите в конкурса „Учител-будител във виртуалното пространство“ 2013

Честит 1-ви ноември, скъпи учители!

С конкурса „Учител-будител във виртуалното пространство“ тази година искахме отново да привлечем вниманието към виртуалния свят на младите хора, към допирните му точки с ежедневната и училищната реалност, към множеството въпроси, които интернет поставя в процеса на израстване. Искахме това да се случи по приятен и полезен както за учителите така и за учениците начин. Затова дадохме творческа свобода на учителите, които искат да се включат, в създаването и изпробването на казус по темата „Младият човек между реалното и виртуалното“.

 

Получените казуси и обратни връзки от проведените часове показаха, че сме успели да вдъхновим учителите по различни предмети да изпробват техниката с една нова, но много интересна за учениците тема. Всички получени кандидатури за участие имаха своите преимущества и иновативни страни и най-важното демонстрираха с какво голямо желание е подходено към експеримента.

Победителите в конкурса тази година са трима:

· Голямата награда - мултифункционално устройство (принтер, копир, скенер) – печели Росица Висарионова, преподавател по математика в Професионална гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ”, гр. Хасково

· Втора награда – мултимедиен комплект за създаване на електронно съдържание - отива при Теодора Господинова, преподавател в 138 СОУ „Проф. Васил Златарски“, гр. София

· Трета награда - комплект за аудиоконферентна връзка - Албена Цветкова, учител по ИКТ в СОУ „Иван Вазов”, гр. Вършец

Петима от участниците с най-добри разработки ще получат безплатни комплекти с материали на Центъра за безопасен интернет и подаръци за своите ученици. Те могат да очакват известие по имейл с точните параметри на пратката.

 

Пожелаваме на всички участници и победители винаги да запазят своята мотивация и любов към достойната си работа.