Начало > Новини > Родителско кафене "Телефон, таблет, интернет"
Родителско кафене "Телефон, таблет, интернет"

РОДИТЕЛСКО КАФЕНЕ

НА ТЕМА

” телефон, Таблет, интернет – какво и кога да дам на детето си“

 

С водещи Антоанета Куманова и Евелина Лафчийска

 

Психолози от екипа на Асоциация Родители и експерти към Националния център за безопасен интернет.

На 26 февруари от 14ч. и на 27 февруари от 18ч. ще се състои следващото родителско кафене. Предлагаме на вниманието ви дискусия около въпросите: „Кога какво устройство да дадем на децата си – телефон, таблет или личен лаптоп?“, „Какъв да бъде родителският контрол във виртуалното пространство при деца между 7 и 12 години?“, „Да бъдем ли Фейсбук приятели с децата си?“. Ще говорим още за това как да научим детето си да гради позитивна онлайн репутация и кои са подходящите профили според възрастта на детето. В рамките на 2 часа ще имате възможност да се включите със своя опит, да обогатите своите знания, както и да получите материали за родители и деца, предоставени от Българска линия за онлайн безопасност.

 

 

Какво Ви е необходимо: Да изберете удобния за Вас ден, да си „откраднете“ малко време, да се присъедините към груповата атмосфера и да я допълните с доброто си настроение. Ако имате въпроси, които са важни за вас може да ги зададете предварително при регистрацията за участие или на място!

 

Местата са ограничени, затова е необходимо да потвърдите участието си на телефон: 0877 12 11 78 – Евелина или имейл: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it най-късно до 24.02.2014г/включително/.

 

Място: офисът на Асоциация Родители - София, ж.к. Яворов, бл.73, ет.2, ап. 4, звънец Охрана

 

Такса за участие: За един участник – 7 лв.

 

За членове на Асоциация Родители – 5 лв.

 

За двама родители – 10 лв.

 

Очакваме Ви!