Начало > Новини > Седмицата на ПРЕВЕНТ
Седмицата на ПРЕВЕНТ

Днес стартираме поредицата от училищни събития за деца и родители по проект ПРЕВЕНТ с боядисване на яйца в 54 СОУ „Св. Иван Рилски“. С много усмивки и само с 4 цвята, момчетата и момичетата от осми Б, девети А,  десети А и Б и единайсети Б класове, успяха да покажат на възрастните, че красотата е навсякъде около нас! Техните класни ръководители г-жа Чочова, г-жа Москаленко, г-жа Стоицева, г-жа Милушева, г-жа Иванова и г-жа Денчева, подкрепени от директора г-жа Петя Петрова, също взеха участие и показаха няколко трика при боядисването на яйца.

 

 

Снимките говорят колко весело беше днес, а утре ще бъде и сладко и солено, защото ни очаква второто събитие от седмицата на ПРЕВЕНТ в 54 СОУ – кулинарен базар! Ако децата ви учат в 54 СОУ „Св. Иван Рилски“, можете да прекарате обедната си почивка и да хапнете при тях в училище. Базарът започва на 17.04. в 12:00 – родители, заповядайте!

 

Проект „Включване на родителите за превенция на ранното отпадане от училище” /ПРЕВЕНТ/ е финансиран по Програма Урбакт ІІ на Европейския съюз. Проектът се координира от дирекция „ПИСТ” -  Столична община. В него участват три училища в София - 54 СОУ „Св. Иван Рилски“, 106 ОУ „Г. Цамблак“ и 88 СОУ „Д. Попниколов“. Асоциация Родители е партньор по проекта.

 

Още снимки ТУК.