Начало > Новини > Родителско кафене "Добре дошли в първи клас"
Родителско кафене "Добре дошли в първи клас"

Асоциация Родители ви кани да поговорим на чаша кафе по така вълнуващата ни тема за училището, първи клас, преходът от детската градина, учителите и най-вече как ние като родители да направим този процес успешен и спокоен за нашето дете.


КОГА? 24 април, 14.00 - 17.00 часа.


КЪДЕ? Детски парти клуб „Цветна градина“, кв. Лозенец, ул. Цветна Градина №12 (карта на мястото: http://www.bgmaps.com/map/sofia), интернет адрес: http://cvetnagradina-bg.com/

 

КАКВО Ви е необходимо? Да си „откраднете“ малко време, да се присъедините към груповата атмосфера и да я допълните с доброто си настроение. Ако имате въпроси, важни за вас може да ги зададете предварително при регистрацията за участие или на място! Гостоприемните ни домакини предоставят възможност за занимание на деца в уютна атмосфера и здравословна среда.Местата са ограничени, затова е необходимо да потвърдите участието си на телефон: 0877 12 11 78 – Евелина Лафчийска, или имейл: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it най-късно до 23 април 2014г, 13.00 часа. 


Такса за участие: За един участник – 10 лв., за втори участник от семейството - 6 лв., за членове на Асоциация Родители - 6 лв.

 

Ако желаете да вземете децата, докато Вие обсъждате в групата, можете да се възползвате от услугите на детския център. Цените са: за 1 дете 10 лв за 3 часа игра, за всяко следващо дете от семейство: 5 лв за 3 часа.


Очакваме
Ви!