Начало > Новини > Седмица на бащата приближава големия финал
Седмица на бащата приближава големия финал

Първата по рода си инициатива у нас, Седмица на бащата, тече с много интересни инициативи, включващи бащите в училищния живот на децата.

 

 

Седмицата на бащата започна на 11 май с четене на татковци и деца. Времето бе страхотно, а настроението и ентусиазмът на семействата - заразителен. Убедете се сами от снимките"Тате, почети ми" показа колко много съвременни бащи разбират важността на прекараното време с децата си в различни дейности. Изследванията сочат, че включването на татковците води до подобряване както на поведението, така и на образователните постижения.

 

 

Освен нашите партньори от 26 СОУ "Йордан Йовков", 35 СОУ "Добри Войников", 73 СОУ „Владислав Граматик“ и 120 ОУ "Георги Сава Раковски" в инициатива се включиха още 3 софийски школа - 20 ОУ "Тодор Минков", 118 СОУ "Академик Людмил Стоянов" и 48 ОУ "Йосиф Ковачев". ОДЗ "Райна Княгиня" в лицето на госпожа Иванка Иванова също пожела да се включи, като те са й първите изпратили ни снимки от мероприятията си. Можете да ги видите ТУК.

 

Благодарим на всички за интереса към инициативата!

 

 

Седмицата обаче лека-полека се изнизва неусетно измежду богата програма и страхотни събития. Това обаче не е лоша новина - тъкмо обратното, защото дните ни водят до Фамилатлон - празник на семейството, спорта и здравословния живот. Елате да играем, да изпробваме и да се забавляваме заедно. Фамилатлон, Южен парк - Голямата поляна откъм ул. "Нишава", 18 май, 14.00 часа. Какво ще правите там, вижте ТУК.