Начало > Новини > Ден на бащата 2014
Ден на бащата 2014

 

Връзката е важна!


Децата ни имат нужда от силна връзка с двамата родители.  Всяка година в третата неделя на юни се отбелязва Международния ден на бащата - повод да обърнем внимание на ролята на мъжката фигура за пълноценното израстване на детето.

 

Можете да зарадвате бащите по много начини в този ден - 15 юни 2014 г.. Една чудесна възможност е да дойдете между 11:00 и 13:00 часа пред Народния театър в София, където ще можете заедно с децата да усвоите изкуството на връзване на вратовръзки като символ на значимата връзка баща - дете. Всички семейства, които успешно се справят със задачата, ще си тръгнат с подарък вратовръзка. Най-малките пък ще могат да нарисуват специална картичка, с която да поздравят татко си за празника. Разбира се, участници във веселбата могат да са и дядовците, вуйчовците, чичовците - всички значими за детето мъже.

 

Кръжокът по връзване на вратовръзки ще отбележи откриването на уникалната фотоизложба „Татко и аз“, посветена на международния Ден на бащата. В продължение на няколко седмици, татковци от цялата страна публикуваха във фейсбук страницата “Аз съм татко и се гордея с това“ снимки на страхотни преживявания и моменти, показващи близката връзка между баща и дете. Всички снимки, участвали в конкурса, ще бъдат изложени на специални пана пред Народния театър.

 

Заповядайте пред Народния театър на 15 юни 2014 г. между 11:00 и 13:00 часа, за да покажем, че връзката е важна!