Начало > Новини > Връзката е важна
Връзката е важна

На 15 юни заедно с над 200 майки, татковци и деца отпразнувахме Международния ден на бащата пред Народния театър в София. Събитието "Връзката е важна" беше организирано от Асоциация Родители и Фондация "Приложни изследвания и комуникации", за да подчертае значението на двамата родители в отглеждането и възпитаването на децата.

 

Семействата се включиха в две тематични ателиета - за връзване на вратовръзки, за да покажем колко е важна наистина връзката между дете и баща, и за рисуване на картички за татковци, батковци, дядовци или други мъже в живота на детето. Ентусиастите да се научат да връзват популярния уиндзорски възел заедно със своето малко момиченце или момченце получиха като комплимент вратовръзка по избор, любезно предоставени от STYLER. За всички имаше осигурени вкусни кисели млека от "Храна от класа".

 

За да се потопите в атмосферата, разгледайте снимки от събитието ТУК.


Имахме и страхотна изложба, която разгледаха всички минувачи, избрали да се порадват на хубавото време, в Градската градина. Снимките на всички участници във фотоконкурса "Татко и аз" бяха изложени на специални пана. Победителят в конкурса Юрий Каменов (на снимката) взе голямата награда, осигурена от Хюлет-Пакард - принтер за снимки.

 

 

Благодарим на всички майки и татковци, които се включиха в конкурса и дойдоха да отбележим заедно Деня на бащата!