Начало > РЕСУРСИ > Наръчник за родители „Добре дошли в 5-и клас!“
Наръчник за родители „Добре дошли в 5-и клас!“

Наръчник за родители „Добре дошли в 5-и клас!“


Наръчникът е предназначен за родители на деца в 5 клас. Може да се ползва и от  учители на петокласници и четвъртокласници, както и от други специалисти – социални работници, педагогически съветници, психолози, възпитатели, ресурсни учители.

 

Наръчникът дава възможност на родителите да се подготвят за един от най-важните периоди от живота на детето. Пети клас е време на много промени за децата, както в училище, така и извън него.

 

В наръчника са застъпени темите за преминаването от един учител към много, за новата организация на учебния материал, свободното време и времето за учене, за навлизането в пубертета, за събуждащия се интерес към любовта, секса, експериментирането.

 

Книжката е авторски продукт на Асоциация Родители.

 

 

Как можете да го получите? За първи път наръчникът излиза през 2012 година и оттогава излиза всяка година в актуализиран вариант.

 

Актуалното издание e налично през месец септември 2017!

 

Изданието може да се получи при заявка от страна на училище или организация, работеща с родители и/или деца в 4 и 5 клас.

 

Можете да подадете заявка на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it като задължително посочите: бройка на заявените наръчници, точен пощенски адрес на училището или организацията, име и телефон на човек за контакт.

 

 

Наръчниците са безплатни, заплащате само доставката (куриерската услуга).

 

Изданието за 2017 година можете да откриете в електронен вариант ТУК.