Начало > ЗА НАС > Екип - Анна Димитрова - финансов мениджър
Екип - Анна Димитрова - финансов мениджър
Article Index
Екип
Цвета Брестничка - председател на УС
Яна Алексиева - изпълнителен директор
Анна Димитрова - финансов мениджър
Давид Кюранов - мениджър проекти
Бойко Ценков - психолог и обучител
All Pages

 

Евелина Лафчийска


Психолог и обучител


Образование, професионален опит и професионални интереси

 

Завърших специалност Психология в Нов български университет, бакалавърска степен. След това продължих обучението си в магистърската програма по Семейно консултиране към същия университет. Член съм на Дружеството на психолозите в България. Имам допълнителна квалификация в сферата на груповата работа и индивидуално консултиране като част от практическия ми опит е в областта на зависимостите, обучителните затруднения при деца и междуличностните отношения.

 

Работя в Асоциация Родители, защото...

 

Вярвам, че семейството е в основата на изграждането на личността и обществото като цяло, а любовта е основният елемент за това. Подкрепям каузата на Асоциацията и участвам в насърчаването на родителите да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, и подкрепям децата да се превърнат в най-добрите възрастни, които могат да станат.

 

В свободното си време...

 

Малкото свободно време, което имам обичам да посвещавам на изкуство. Създаването на красиви неща ми носи несравнимо удовлетворение. Вдъхновявам се от думите и пиша стихове, вдъхновявам се от цветове и рисувам върху платове. Обичам да отдавам вечерите си на уюта от приятелска топлина, да (пре)откриваме заедно себе си и света.