Начало > ЗА НАС > Екип - Давид Кюранов - мениджър проекти
Екип - Давид Кюранов - мениджър проекти
Article Index
Екип
Цвета Брестничка - председател на УС
Яна Алексиева - изпълнителен директор
Анна Димитрова - финансов мениджър
Давид Кюранов - мениджър проекти
Бойко Ценков - психолог и обучител
All Pages

 

 

Давид Кюранов

 

Мениджър проекти, координатор на национална кампания „Да бъдеш Баща“

 

Образование, професионален опит и професионални интереси

 

Завърших магистратура по социология в СУ „Св. Климент Охридски“, а преди това – бакалавърска степен по новогръцка филология отново там. Идвам от сферата на пазарните и социални изследвания, в която работих през последните 6 години.

 

Работя в Асоциация Родители, защото...

 

…искам работа с кауза, работа с хора за хора. Защото кампанията „Да бъдеш Баща“ поставя публично много важен въпрос – че общуването и изграждането на близост в семейството са изключително важни условия да живеем добре и да отглеждаме щастливо децата си – много по-важно от това колко неща можем да си купим. Защото силата на мъжете може да научи децата да градят. Защото в България още се учим как да се грижим за душите си и често подценяваме колко е важно. Защото сме успешни само, когато сме щастливи.

 

В свободното си време...

 

…обичам да усещам, че живея, че има смисъл, че ми е интересно. Обичам да пиша, само да успея да си намеря време и пространство. Обичам приятелите си. Обичам да уча езици, за да мога да разбирам света повече. Обичам да се движа – и физически, и в идеите. И още много неща. Опитвам се да се грижа за себе си, доколкото умея. И да се уча на още.