Начало > ПОРЪЧАЙТЕ ОБУЧЕНИЕ > „Изграждане и укрепване на училищна общност“
„Изграждане и укрепване на училищна общност“

„Изграждане и укрепване на училищна общност“

 

Обучението е част от авторската методика на Асоциация Родители „Споделени мигове“, изпробвана успешно в 6 столични училища.

 

Обучението „Изграждане и укрепване на училищна общност“ е за вас, класни ръководители на 5-ти, 6-ти и 7-ми клас и ръководители на извънкласни групи, защото вие имате ключова роля в живота на вашите ученици и по този начин и на техните семейства. Вие можете да направите чудеса за вашия клас, ние само ви даваме няколко доказали се методи за работа .

 

 

Обучението ви дава възможност да изследвате нови перспективи за работа с вашия клас както с децата, така и с родителите. Благодарение на опитните водещи и на екипната работа, ще създадете обща визия за Училището, за което всички мечтаем, но и ще откриете начини как да го изградите. Всеки участник ще получи наръчника „Споделени мигове“ с 12 подробно и ясно разписани инструмента за работа с общността, които ще ви помогнат да повишите доверието между самите деца и между вас и децата, а защо не между вас, децата и техните родители. Това ще допринесе за създаването на благоприятна и творческа атмосфера за работа в клас. Ще научите как се разполага с „Общи пари“, как се прави „Мартеницата на моето училище“ и къде са „Буквите около нас“.

 

А защо не поканите и част от родителите във вашето училище да се включат в обучението?

 

Ще получите пълен комплект от материали - папка, химикалка, наръчник с общо 12 инструмента с пълна информация за начина и времето им на прилагане, сертификат.

 

Обучението е предвидено за 16 учебни часа. При заявката можете да кажете дали бихте искали часовете да бъдат разпределени в 2 или 3 дни.

 

Искате да заявите обучение?


ВАЖНО! Приемаме заявки за цели групи от 15 до 25 човека.

 

Заявете оферта за вашето обучение на имейл This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на телефон 02/944-17-99. Ще получите информация от наш координатор.

 

Имате допълнителни въпроси?

 

Потърсете отговорите им в Често задавани въпроси или потърсете нас на познатия мейл или телефон.