Начало > ПОРЪЧАЙТЕ ОБУЧЕНИЕ > „Подобряване на взаимодействието семейство-училище“
„Подобряване на взаимодействието семейство-училище“

„Подобряване на взаимодействието семейство-училище“

 

Ще се запознаете с обучителите на Асоциация Родители, които полагат своите усилия от 2001 година, за да изграждат конкретни умения у професионалистите за развитие на класна общност.

 

Обучението „Подобряване на взаимодействието семейство-училище“ е за цели училищни екипи, които желаят да работят за усъвършенстване на уменията и подходите си за привличане на майките и татковците и другите членове на семейството в училищния живот.

 

 

По време на обучението „Подобряване на взаимодействието семейство-училище“ ще създадете карта на предизвикателствата, които стоят пред семейството и училището и ще потърсите съвместно с колегите и водещите наличните канали за комуникация, които ще ви подпомогнат в превъзмогването на трудностите. В допълнение ще се запознаете с практически методи за въвличане на родителите за вашите организационни цели. В приятелска и благоприятна атмосфера ще разгледаме през презентации и упражнения принципите на общностното развитие и на управлението на доверието. След обучението ще имате още няколко начина да надграждате вашата класна и училищна общност.

Не на последно място, обучението е чудесна възможност за вас като екип да уеднаквите мисленето си по въпроса, да обмените опит и да изработите единна стратегия.

 

 

Ще получите пълен комплект от материали - папка, химикалка, допълнителни материали за четене, сертификат.

 

Обучението е предвидено за 16 учебни часа. При заявката можете да кажете дали бихте искали часовете да бъдат разпределени в 2 или 3 дни.

 

ВАЖНО! Приемаме заявки за цели групи до 25 човека.

 

Заявете оферта за вашето обучение на имейл This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на телефон 02/944-17-99. Ще получите информация от наш координатор.

 

Имате допълнителни въпроси?

 

Потърсете отговорите им в Често задавани въпроси или потърсете нас на познатия мейл или телефон.