Начало > ПОРЪЧАЙТЕ ОБУЧЕНИЕ > „Пет стъпки за добро родителство“
„Пет стъпки за добро родителство“

„Пет стъпки за добро родителство“

 

Обучението е разработено на база на “Възпитавай така”: програма за превенция на поведенчески проблеми при деца и ученици със съвместното участие на родители и учители. Обучението е адаптирано и обогатено според опита и експертизата на Асоциация Родители.

 

Обучението е за вас, майки и татковци, които желаете да откриете нови начини да общувате с детето си по позитивен начин и да усъвършенствате родителските си уменията в добронамерена и открита атмосфера на други родители.

 

 

Ако сте родител на дете от 3 до 12 години, имате увереността, че се справяте добре в отглеждането му, но си задавате въпроси, търсите нови начини за решаване на трудностите и не се страхувате да експериментирате, то обучението „Пет стъпки за добро родителство“ е точно за вас. Работата протича в три занятия, обхващащи 5 специфични теми - (1) Принципи на положителното внимание, (2) Игнориране и поставяне на граници, (3) Отстояване на граници, (4) Причини за неприемливо поведение и начини за справяне и (5) Награди и наказания. Ще научите повече за методите за позитивно възпитание, ще можете да споделите личен опит, да поставите въпрос на обсъждане и да чуете мненията на другите, свързани с родителството и децата. Целта на груповата работа е всеки активно и с помощта на групата и водещите да потърси своите отговори и да намери полезни неща за себе си.

 

 

Всички материали са включени - папка, химикалка, допълнителна информация.

 

Обучението е 16 учебни часа и може да бъде разделено на 5 срещи в рамките на 5 седмици по 3 часа или пък да бъде синтезирано в 2 дни по 8 часа.

 

ВАЖНО! Приемаме заявки за цели групи от 5 до 12 човека.

 

Обучението може да се проведе както в офиса на Асоциация Родители, така и на избрано от вас място.

 

Заявете оферта за вашето обучение на имейл This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на телефон 02/944-17-99. Ще получите информация от наш координатор.

 

Имате допълнителни въпроси?

 

Потърсете отговорите им в Често задавани въпроси или потърсете нас на познатия мейл или телефон.