Начало > Новини > Срещи с родители по проект "Споделено училище"
Срещи с родители по проект "Споделено училище"

Срещи с родители по проект "Споделено училище"


Асоциация Родители често инициира срещи с родители по различни теми в различни училища. През този месец по проект „Споделено училище“ ще направим срещи с родители от 101 СОУ „Бачо Киро“ – София. На срещите ще обсъдим идеи за подготовката и организирането на училищни празници през 2015 година, които да осъществим заедно, за да бъде атмосферата в училище изпълнена с приятни емоции за всички – и за малки и за големи. Ще научим повече за подходите на различните култури и общности към възпитанието и образованието, а също и за възможностите пред училището и родителите да работят заедно за подкрепа на децата.

 

 

Първата среща ще направим в сряда на 14 януари, а втората на 21 януари от 18 часа в актовата зала на училището. Очакваме майките и татковците на децата от 101 СОУ „Бачо Киро“, но ще се радваме, ако дойдат и техните баби, дядовци, лели и чичовци!

 

Проект „Споделено училище“ се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. За повече информация посетете www.ngogrants.bg .