Начало > Новини > Асоциация Родители с участие на Форум Академия за Родители
Асоциация Родители с участие на Форум Академия за Родители

Яна Алексиева и Деян Петров ще разкажат повече за "Ролята на бащата" на Форум Академия за Родители.

 

На 16 и 17 май 2015 г. в Sofia Event Center ще се проведе първото му издание, с очаквани над 2 000 семейства участници. Събитието е двудневен форум, обединяващ бъдещи и настоящи семейства, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании, около една обща идея - а именно, да отгледаме здрави, възпитани и умни деца.

 

Обещание за високото ниво на събитието са поканените лектори, както и обективната информация, която те ще представят по различните теми. Ще си говорим за много неща - пренатално възпитание, детските книжки, демократично образование, митовете и истините за кърменето, приемна грижа, личността на малкото дете, страховете и ината - как да се справим, интернет и безопасност, ранни белези за нарушено детско развитие, и много други. Пълната програма можете да намерите на сайта на събитието.

 

 

Лекциите ще се провеждат паралелно, в зали Том и Джери - като семействата са добре дошли да посетят всички лекции, или само тези, които ги вълнуват в момента. Ще има организиран “кът на лектора”, в който всеки участник ще има възможност да зададе въпроси лично към лектора след презентацията. Въпроси към лекторите могат да бъдат задавани и през регистрационната форма.

 

Не пропускайте презентацията на екипа на Асоциация Родители в лицето на Яна Алексиева и Деян Петров за "Ролята на бащата". От нея ще разберете много полезни неща относно значимостта на мъжа в отгледждането на децата. Можете да я видите на 16 май от 16:40 часа.

 

Възползвайте се от възможността и да разберете повече за безопасността на децата в интернет - какви са рисковете и предизвикателствата в мрежата и как като родители можем да подпомогнем децата си в онлайн пространството. Презентацията на Луиза Шахбазян, представител на Националния център за безопасен интернет, можете да гледате също на 16 май от 17:20.

 

Участието е безплатно, но изисква предварително записване, като формата вече е отворена - за всички участници, регистрирали се преди деня на събитието, организаторите са подготволи специална изненада. Повече информация за събитието можете да научите на страницата на Академия за Родители.