Начало > Новини > Молба за помощ
Молба за помощ

Молба за помощ

 

Диана Гошева е майка на 4 деца, дългогодишен член на Асоциация Родители и един от основателите на Клуб "Пълна къща" към Асоциацията. В момента тя се бори със злокачествено онкологично заболяване - дифузен Б едроклетъчен лимфом СД 20+, неходжинков лимфом. Заболяването обхваща гърлото и сериозно затруднява храненето и дори приемането на течности.

 

В резултат на лечението в момента има известно подобрение и лекарите дават много добри надежди. Диана вече е преминала два курса на химиотерапия и й предстоят още поне два.

 

 

Диана и съпругът й отглеждат четирите си деца с много любов и грижа, най-големият им син тази година е абитуриент, а доходите им са много скромни. Заради това тя не може да си позволи препарата Ламини, който не се плаща по здравна каса и струва 70 лв. за опаковка, като на месец са необходими поне 3 опаковки.

 

Обръщаме се към вас с молба да помогнете на Диана да се пребори с болестта, като изпратите финансова помощ според възможностите си:

 

IBAN: BG43STSA93000012570710

 

BIC/SWIFT на Банка ДСК: STSABGSF

 

Диана Върбанова Гошева

 

Pay pal This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Нека направим, каквото е по силите ни, за да върнем спокойствието и радостта в пълната къща на семейство Гошеви и да подкрепим един активен и позитивен човек в борбата му с болестта!