Начало > Новини > Тече седмица на бащата 2015
Тече седмица на бащата 2015

За трети пореден път в рамките на Национална кампания "Да бъдеш Баща" стартира Седмица на бащата. Тази година седмицата е от 9 до 15 ноември. Седмица на Бащата 2015 продължава инициативата, започната през 2014 г. от партньорите и съмишлениците на Национална кампания „Да бъдеш Баща“. И тази година общественото внимание се приковава към важността на бащите и значимите мъже за живота на децата. Активното и подкрепящо участие на бащата играе решаваща роля за пълноценното развитие на личността на всяко дете.

 

Надсловът на Седмица на Бащата през 2015 г. е „Баща за пример“. Всеки баща или важен за детето мъж е пример, през който детето изгражда представата си за света. Седмицата на Бащата предоставя още повече възможности за бащите и децата да бъдат заедно, да откриват света рамо до рамо, да споделят своята гледна точка и опит. Нека растем заедно с децата си и не забравяме, че ежедневно и ежечасно те учат от нас, защото най-голямата ти сила е да бъдеш баща!

 

Инициативи и събития за деца и родители са организирани в много градове и общини в цяла България. Разгледайте програмата от публични събития за „Седмица на бащата 2015 – Баща за пример“ ТУК!

 

До неделя 15 ноември всички малки и пораснали деца, заедно с техните бащи, братя, братовчеди, вуйчовци, чичовци, дядовци и всички важни за тях мъже могат да посетят нашите събития!