Начало > Новини > Представяме ви платформата "GoodKnight" в помощ на родителите
Представяме ви платформата "GoodKnight" в помощ на родителите

Платформата “GoodKnight”Като родители от първо лице, ние ясно разбираме необходимостта от време, в което да се погрижим за себе си, да обърнем внимание на приятелите си или да посрещнем със спокойствие всички онези непредвидени ситуации, които изникват в ежедневието ни с децата. Затова се заехме с разработката на социална платформа, която да направи това възможно.

 

Платформата “GoodKnight” има за цел да свързва млади и активни родители с най-подходящите помощници за техните деца. Всеки от детегледачите преминава през специализиран сертификационен курс. Услугата ще направи възможно натоварените родители да намерят време за срещи с приятели, да прекарат време с половинката си като същевременно ще имат спокойствието, че са осигурили надеждна грижа за децата си. Ние вярваме, че щастливите деца са децата на щастливи родители.

 

С няколко бързи и интуитивни стъпки платформата позволява избора на надежден детегледач. Това е възможно благодарение на функционалностти като : общи приятели, разстояние на което се намира детегледача от Вас, отзиви от родители, актуален календар, за да знаеш винаги кой е на разположение когато ти е необходима помощ.

 

Асоциация Родители е партньор в тази социална инициатива и участва активно в обучението и сертифицирането на детегледачите, за да се гарантира професионализам и сигурност за родителите.