Начало > Новини > АСОЦИАЦИЯ РОДИТЕЛИ НА "АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ" 2017
АСОЦИАЦИЯ РОДИТЕЛИ НА "АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ" 2017

Щастливи сме да споделим страхотния си опит от Академия за родители 2017, която се проведе в събота, 18.02 в мол Парадайс. Сигурни сме, че организаторите също ще разкажат за това, какво научихме от Академията тази година, но от наша страна бихме искали да споделим отличните си впечатления от организацията на събитието, професионализма на колегите, и най-вече – много активното участие на родителите! J Те търсеха и, сигурни сме, намираха чудесни идеи, които да използват за възпитанието, добруването и щастието на своите деца и семейства. Скъпи майки и бащи, благодарим ви!

 


Като казахме „бащи“ – много се радвахме да видим вниманието, което родителите отделиха на Национална кампания „Да бъдеш Баща“ и специално на наръчника за родители „За да разцъфтят… Или как да създадем за децата си подкрепяща среда за развитие“. Той е за родители на деца от 0 до 7 години и специално акцентира на ролята на най-важния мъж в живота на всяко дете. Наръчникът е създаден въз основа на изключителните „Насоки за сигурна семейна среда“, които партньорите на „Да бъдеш Баща“ изработиха за професионалисти от социалната сфера. Ние се опряхме на тяхната експертиза и разказахме за сигурната семейна среда на „родителски“ език. Очаквайте скоро повече детайли!


 

Националният център за безопасен интернет също беше част от Академията, като даде възможност на всички деца и родители да тестват доколко безопасни са мобилните устройства, които ползват, с помощта на специалистите от мобилната клиника „Доктор Охзаби“.

 

 

Няма да успеем да разкажем всички интересни неща, които се случиха в събота - разчитаме за това на организаторите от "Академията". Но не можем да не отбележим ценната практическа информация в презентацията "Как да се подготвим за среща с педиатъра?", изнесена от дългогодишния близък партньор на Асоциация Родители Наталия Кирилова от списание "Здраво Дете".

 

И накрая – отново сърдечно благодарим на организаторите от Академия за родители!