Начало > Новини > Включете се във Фамилатлон 2017
Включете се във Фамилатлон 2017

 

 

Честита първа пролет! С идването на пролетта и събуждащата се природа идва времето и за Фамилатлон! Тази година се пада на 14 май 2017 г., на Голямата поляна в Южния парк в София. За да случим заедно осмият поред Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

Фамилатлон е най-забавният начин, по който майките, бащите, децата и техните роднини могат да отбележат Международния ден на семейството. Той дава възможност всички заедно да играят и да се забавляват, да изберат и изпробват нов спорт, хоби или просто приятен начин за прекарване на свободното време, представени от десетки клубове и организации. Тази година сме подготвили много нови и интересни приключния за малки и големи.


За събитието ще са ни нужни 80 доброволеца.

Всеки доброволец ще може да избере къде да се включи:

1.  Игра „Малката Европа“ – доброволците ще бъдат представители на една от 27-те европейски столици,  ще посрещат участниците в състезанието (деца, младежи, родители) и ще слагат печат върху тяхната карта на „Малката Европа“;

3.  Доброволци „Пчели“, които ще имат ключова роля в събитието, ще бъдат там, където се слуват най-интересните неща, ще прелитат през парка, за да се включат точно на време там, където има нужда;

Защо е важно?

Движение Фамилатлон се случва по френски образец вече осма поредна година, с цел да превърне един майски ден в незабравим празник за цялото семейство.

Фамилатлон е празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. Това е място, което събира различни занимания, спорт, изкуство и занаяти и където децата и родителите ЗАЕДНО откриват приятното и веселото семейно преживяване.

Движение Фамилатлон е възможност за семейството да открие нови перспективи за прекарване на свободното време по забавен и обогатяващ начин и да направи информиран избор за спорт или хоби по своя мярка.

Лице за контакти за записване на желаещите доброволци:

Бойко Ценков: 0879/207-281, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Срок за заявяване на участие: до 28.04.2016г.