Начало > Новини > Родителска среща - "От нас зависи"
Родителска среща - "От нас зависи"

 

 

Заповядайте на 17 март в Sofia Event Center на първия родителски форумпосветен на детската онлайн безопасност. Събитието е организирано от Теленор в партньорство с Центъра за безопасен интернетАсоциация Родители и „Майко Мила!“ и е част от съпътстващата програма на Българското председателство на Съвета на ЕС. 

Родителският форум е безплатен и всички желаещи могат да запазят своето място след онлайн регистрация на https://www.eventbrite.com/e/43531792764

 


Целодневното събитие е под надслов „От нас зависи“ и има за цел да представи на родителите заплахите, пред които са изправени децата в интернет, и начините за тяхното преодоляване. Родителската среща ще събере на едно място експерти, които ще представят пред родителите какви са предизвикателствата на дигиталната ера, какви са дигиталните нужди и интереси на техните деца.  

С това събитие Теленор потвърждава ангажимента си да подкрепя чрез обучения различни целеви аудитории на правилата за онлайн безопасност. След поредица инициативи за онлайн безопасност, насочени към запознаването на децата с рисковете в интернет и начините за справяне с тях, Теленор поставя началото и на кампания, целяща да запознае и родителите с възможностите и интересите на техните деца в глобалната мрежа. 
Програмата на събитието и повече информация можете да намерите ТУК.

Очакваме ви!