Начало > Новини > Фамилатлон в Козлодуй
Фамилатлон в Козлодуй

Отново Фамилатлон в Козлодуй!


За втора година, град Козлодуй ще организира Фамилатлон – празник на семейстовото, спорта и здравословния начин на живот.


На 20 май (неделя) „Ботев парк“ отново ще се изпъстри с различни видове спорт, арт и еко занимания, които ще позволят на деца и родители да се забавляват през целия ден.

 

Събитието, организирано от община Козлодуй, е отворено за всеки, който иска да се запознае с приятни и полезни алтернативи за прекарване на свободното време. Всички желаещи ще могат да обиколят „Панаира на възможностите“ или да се насладят на разнообразната програма на сцената.


Миналата година, кмета на Община Козлодуй прие картата на Фамилатлон, по време на събитието в София. Над 2000 души участваха в миналото издание на празника в Козлодуй. Те имаха възможност да се включат в заниманията по рисуване, джудо, футбол.


И тази година Асоциация Родители и Националния център за безопасен интернет ще се представят на Фамилатлон в Козлодуй. Специалистите от центъра ще играят „Флашко в страната на спамчетата“ с децата и ще дискутират въпросите за онлайн безопасността с възрастните.


Както винаги, за всички които се включат, има предвидени награди.