Начало > НОВИНИ


Конкурс "Излез от сенките"

Националната информационна линия за наркотиците и алкохола към Асоциация „Солидарност” организира конкурс „Излез от света на сенките”. Този конкурс е част от инициативата за подкрепа на децата, чиито родители имат проблемна употреба на алкохол и наркотици „Ти не си сам!”. Всички деца на възраст между 11 и 14 години могат да се включат като довършат комикс по зададеното заглавие. Повече за конкурса може да намерите на сайта на линията: http://drugsinfo-bg.org/bg/contests.html

 

Прочети повече
 


Общо събрание 2013

На 23 юли 2013 в офиса на Асоциация Родители се проведе ежегодното Общо събрание на Асоциацията. По време на Събранието се случиха няколко важни неща: беше приет Отчета за 2012, беше одобрен и приет Бюджета за 2013, проведе се процедура по разпускане на Управителния съвет (УС) след 5-годишната му работа и се избра нов състав на УС.

 

Без възражения бяха приети Отчета на Асоциация Родители за 2012 година и Бюджета за 2013.

Прочети повече
 


Форум ПРЕВЕНТ

Училищата, участвали в проект ПРЕВЕНТ имаха възможност да представят своите добри практики и празниците, които сътвориха с деца и родители в седмицата на ПРЕВЕНТ.

 

Форумът започна с приветствие от д-р Чобанов, заместник-кмет на гр. София по направление "Култура, образование, спорт и превенция на зависимости", ръководител на проект ПРЕВЕНТ за България. Г-жа Ирена Димитрова, директор на дирекция ПИСТ на Столична община и Координатор на местна група за превенция на отпадането от училище, презентира извършените до момента дейности по проекта. Гостите от Нант, Франция и Хихон, Испания бяха впечатлени от видяното и от ентусиазма на българските училища.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 36 of 55