Начало > НОВИНИ


Седмица за безопасен интернет

Семица за безопасен интернет от 5 до 9 март 2012 г.

 

Националният център за безопасен интернет, Dechica.com и РИО-София организират „Седмица за безопасен интернет в училищата“ между 5 и 9 март 2012 г.

Прочети повече
 


Седмица на ПРЕВЕНТ в 88 СОУ

Какво по-хубаво откриване на нов физкултурен салон от откриването му с училищен Фамилатлон!

 

В своето събитие от седмицата на Превент 88 СОУ „Димитър Попниколов“ покани деца и родители на спортен празник с много игри, балони и усмивки. Празникът бе открит с танц на малките мажоретки. В отборите на третокласниците освен деца се включиха и много майки и татковци, които тичаха, скачаха, хвърляха топки и се надпреварваха в щафета наравно с децата си. Състезанията бяха оспорвани, но накрая победиха всички и имаше награди за всеки от участващите класове. След щафетата бащи и деца направиха футболен мач. Въпреки упоритата игра и опита на татковците, децата не се дадоха и отбелязаха множество голове.

Прочети повече
 


Седмица на ПРЕВЕНТ в 106 ОУ

Лошото време не успя да попречи на усмивките на децата от 106 ОУ „Григорий Цамблак“ и заедно направихме един весел спортен празник за седмицата на ПРЕВЕНТ. Физкултурният салон на училището приюти младите спортисти и техните родители, също дошли да се включат в празника. Децата, разделени на отбор „Лимон“ и отбор „Портокал“, участваха в щафетно състезание. В дърпането на въже се включиха и родителите и учителите. На двора по-големите изиграха футболен мач.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 37 of 55