Начало > НОВИНИ


Форум ПРЕВЕНТ

Училищата, участвали в проект ПРЕВЕНТ имаха възможност да представят своите добри практики и празниците, които сътвориха с деца и родители в седмицата на ПРЕВЕНТ.

 

Форумът започна с приветствие от д-р Чобанов, заместник-кмет на гр. София по направление "Култура, образование, спорт и превенция на зависимости", ръководител на проект ПРЕВЕНТ за България. Г-жа Ирена Димитрова, директор на дирекция ПИСТ на Столична община и Координатор на местна група за превенция на отпадането от училище, презентира извършените до момента дейности по проекта. Гостите от Нант, Франция и Хихон, Испания бяха впечатлени от видяното и от ентусиазма на българските училища.

 

Прочети повече
 


Седмица за безопасен интернет

Семица за безопасен интернет от 5 до 9 март 2012 г.

 

Националният център за безопасен интернет, Dechica.com и РИО-София организират „Седмица за безопасен интернет в училищата“ между 5 и 9 март 2012 г.

Прочети повече
 


Седмица на ПРЕВЕНТ в 88 СОУ

Какво по-хубаво откриване на нов физкултурен салон от откриването му с училищен Фамилатлон!

 

В своето събитие от седмицата на Превент 88 СОУ „Димитър Попниколов“ покани деца и родители на спортен празник с много игри, балони и усмивки. Празникът бе открит с танц на малките мажоретки. В отборите на третокласниците освен деца се включиха и много майки и татковци, които тичаха, скачаха, хвърляха топки и се надпреварваха в щафета наравно с децата си. Състезанията бяха оспорвани, но накрая победиха всички и имаше награди за всеки от участващите класове. След щафетата бащи и деца направиха футболен мач. Въпреки упоритата игра и опита на татковците, децата не се дадоха и отбелязаха множество голове.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 37 of 56