Начало > НОВИНИ


Родителско кафене "Добре дошли в първи клас"

Асоциация Родители ви кани да поговорим на чаша кафе по така вълнуващата ни тема за училището, първи клас, преходът от детската градина, учителите и най-вече как ние като родители да направим този процес успешен и спокоен за нашето дете.


КОГА? 24 април, 14.00 - 17.00 часа.


КЪДЕ? Детски парти клуб „Цветна градина“, кв. Лозенец, ул. Цветна Градина №12 (карта на мястото: http://www.bgmaps.com/map/sofia), интернет адрес: http://cvetnagradina-bg.com/

Прочети повече
 


Националната кампания на ДАЗД

На 23.04. 2014 г. Държавната агенция за закрила на детето стартира Националната кампания на тема: „Детската безопасност - споделена отговорност и грижа”. Кампанията има за цел да насочи вниманието на обществото към темата за детската безопасност, като кани децата от 5 до 18 години да участват в конкурс за рисунка, снимка/фотоколаж на тема „Победи опасността!“ с подтеми „Победи опасността у дома”, „Победи опасността на пътя и в превозното средство”, „Победи опасността на местата за игра, отдих и забавления”.

Прочети повече
 


Седмицата на ПРЕВЕНТ

Днес стартираме поредицата от училищни събития за деца и родители по проект ПРЕВЕНТ с боядисване на яйца в 54 СОУ „Св. Иван Рилски“. С много усмивки и само с 4 цвята, момчетата и момичетата от осми Б, девети А,  десети А и Б и единайсети Б класове, успяха да покажат на възрастните, че красотата е навсякъде около нас! Техните класни ръководители г-жа Чочова, г-жа Москаленко, г-жа Стоицева, г-жа Милушева, г-жа Иванова и г-жа Денчева, подкрепени от директора г-жа Петя Петрова, също взеха участие и показаха няколко трика при боядисването на яйца.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 38 of 55