Начало > НОВИНИ


Националната кампания на ДАЗД

На 23.04. 2014 г. Държавната агенция за закрила на детето стартира Националната кампания на тема: „Детската безопасност - споделена отговорност и грижа”. Кампанията има за цел да насочи вниманието на обществото към темата за детската безопасност, като кани децата от 5 до 18 години да участват в конкурс за рисунка, снимка/фотоколаж на тема „Победи опасността!“ с подтеми „Победи опасността у дома”, „Победи опасността на пътя и в превозното средство”, „Победи опасността на местата за игра, отдих и забавления”.

Прочети повече
 


Седмицата на ПРЕВЕНТ

Днес стартираме поредицата от училищни събития за деца и родители по проект ПРЕВЕНТ с боядисване на яйца в 54 СОУ „Св. Иван Рилски“. С много усмивки и само с 4 цвята, момчетата и момичетата от осми Б, девети А,  десети А и Б и единайсети Б класове, успяха да покажат на възрастните, че красотата е навсякъде около нас! Техните класни ръководители г-жа Чочова, г-жа Москаленко, г-жа Стоицева, г-жа Милушева, г-жа Иванова и г-жа Денчева, подкрепени от директора г-жа Петя Петрова, също взеха участие и показаха няколко трика при боядисването на яйца.

Прочети повече
 


Европейски ден на солидарност между поколенията

Скъпи колеги, партньори и приятели,

 

Ние от Фондация Лале, Национална мрежа за децата и Асоциация „Родители” ви каним да се включите в станалата вече традиция национална кампания за отбелязване на Европейския ден на солидарност между поколенията 29 април. Това е ден за общуване, споделяне и зачитане. За шеста поредна година кампанията има за цел да провокира и насърчи разнообразни съвместни събития на хора от всички възрасти и да привлече вниманието на обществото към приемствеността, разбирането и човешката солидарност между хората.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 39 of 56