Начало > НОВИНИ


Европейски ден на солидарност между поколенията

Скъпи колеги, партньори и приятели,

 

Ние от Фондация Лале, Национална мрежа за децата и Асоциация „Родители” ви каним да се включите в станалата вече традиция национална кампания за отбелязване на Европейския ден на солидарност между поколенията 29 април. Това е ден за общуване, споделяне и зачитане. За шеста поредна година кампанията има за цел да провокира и насърчи разнообразни съвместни събития на хора от всички възрасти и да привлече вниманието на обществото към приемствеността, разбирането и човешката солидарност между хората.

 

Прочети повече
 


Родителско кафене "Телефон, таблет, интернет"

РОДИТЕЛСКО КАФЕНЕ

НА ТЕМА

” телефон, Таблет, интернет – какво и кога да дам на детето си“

 

С водещи Антоанета Куманова и Евелина Лафчийска

 

Психолози от екипа на Асоциация Родители и експерти към Националния център за безопасен интернет.

На 26 февруари от 14ч. и на 27 февруари от 18ч. ще се състои следващото родителско кафене. Предлагаме на вниманието ви дискусия около въпросите: „Кога какво устройство да дадем на децата си – телефон, таблет или личен лаптоп?“, „Какъв да бъде родителският контрол във виртуалното пространство при деца между 7 и 12 години?“, „Да бъдем ли Фейсбук приятели с децата си?“. Ще говорим още за това как да научим детето си да гради позитивна онлайн репутация и кои са подходящите профили според възрастта на детето. В рамките на 2 часа ще имате възможност да се включите със своя опит, да обогатите своите знания, както и да получите материали за родители и деца, предоставени от Българска линия за онлайн безопасност.

Прочети повече
 


Родителско кафене "Ключовата роля на самооценката в детското развитие"

На 28 януари се проведе второто от новостартиралата поредица родителски кафенета на Асоциация Родители. Идеята на родителското кафене е предостави на майките и татковците пространство, в което те освен да чуят полезни насоки за родителстване, могат да споделят лични примери и практики и да обсъждат в приятелски настроена среда своите интереси по темата. Всичко това се случва в неформална среда, т.е. разбирайте на по чаша ароматно кафе или освежаващ чай.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 39 of 55