Начало > НОВИНИ


Родителско кафене "Ключовата роля на самооценката в детското развитие"

На 28 януари се проведе второто от новостартиралата поредица родителски кафенета на Асоциация Родители. Идеята на родителското кафене е предостави на майките и татковците пространство, в което те освен да чуят полезни насоки за родителстване, могат да споделят лични примери и практики и да обсъждат в приятелски настроена среда своите интереси по темата. Всичко това се случва в неформална среда, т.е. разбирайте на по чаша ароматно кафе или освежаващ чай.

Прочети повече
 


Важна информация за учениците в 12 клас и техните родители

В началото на месец декември 2013 година в общественото пространство се появи информация за извънредно провеждане на пробни матури по математика в 12 клас, която създаде напрежение поради своята неяснота. Много разтревожени родители на дванайсетокласници ни сигнализираха, че липсва конкретна информация за това оценяване, че то ще се проведе без необходимото време за подготовка и може да се отрази негативно върху успеха на зрелостниците при завършване на училище, особено на тези, които няма да изберат матура по математика и не се подготвят изрично по този предмет.

 

Прочети повече
 


Отворена лекция по общностна психология

Общностната психология е интердисциплинарна и приложна наука, която се занимава с връзките между индивидите, общностите и обществото. Като интегрира изследвания и действия с ценностна ориентация, тя се стреми да разбере и подобри качеството на живот на хората, общностите и обществото. Общност можем да наричаме всяка мрежа от отношения на взаимна подкрепа в група от хора с общо чувство на принадлежност.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 40 of 55