Начало > НОВИНИ


Отворена лекция по общностна психология

Общностната психология е интердисциплинарна и приложна наука, която се занимава с връзките между индивидите, общностите и обществото. Като интегрира изследвания и действия с ценностна ориентация, тя се стреми да разбере и подобри качеството на живот на хората, общностите и обществото. Общност можем да наричаме всяка мрежа от отношения на взаимна подкрепа в група от хора с общо чувство на принадлежност.

Прочети повече
 


Национален конкурс на малките философи „Малкият принц"

В Селановци никога не е скучно и новината за Националния конкурс на малките философи „Малкият принц" го доказва отново. Конкурсът дава възможност на деца от втори до четвърти и от пети до седми да представят своята философска мисъл, провокирана от вечната мъдрост на „Малкият принц'' по едноименното произведение на Антоан дьо Сент Екзюпери.

 

Запознайте се накратко с условията за участие в тази статия. Пълната информация за конкурса вижте ТУК.

Прочети повече
 


Професионален панел "Активно бащинство" - епизод 3

На 10 декември се проведе третата среща на професионалния панел по проект „Активно бащинство“. Всяко от четирите училища-партньори вече е започнало организацията на разнообразни дейности и събития, включващи специалното участие на татковците и другите значими мъже в живота на децата. Ето какви интересни неща се случват...

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 41 of 56