Начало > НОВИНИ


Родителско кафене "Таен разговор за Коледа"

"Тайният разговор за Дядо Коледа" премина под звуците на коледна музика. Времето изтече неусетно измежду разговорите за предстоящите празници и възможностите, които зимата и градът ни предлагат за развлечение и отдих с децата. Получихме много полезна информация и насоки как да изберем книжка за детето си според възрастта му.

 

Прочети повече
 


Големият поход - най-мащабната европейска дигитална кампания срещу кибертормоза

На 11 декември 2013 година започва Големият поход - най-мащабната европейска дигитална кампания срещу кибертормоза сред тийнейджъри


Проучване на BeatBullying, една от големите европейски неправителствени организации, които работят за превенция и подкрепа при случаи на кибертормоз сред тийнейджъри във Великобритания, разкрива днес, че 7 от 10 европейски граждани смятат, че държавите им не правят достатъчно, за да бъде спрян тормозът в училище, а още по-трудно се справят с кибертормоза*.

Прочети повече
 


Проект "ПРЕВЕНТ" - обучение с професионалисти от 3 столични училища

На 29 ноември проведохме първото от поредица обучения по проект ПРЕВЕНТ на Дирекция "ПИСТ на Софийска община. В него участваха училищни екипи от 88 СОУ „Димитър Попниколов“, 106 ОУ „Григорий Цамблак“ и 54 СОУ „Св. Иван Рилски“.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 42 of 56