Начало > НОВИНИ


Семинар за родители "Зависимостта - има ли изход?"

Асоциация „Солидарност“ (http://www.solidarnost-bg.org/) организира безплатен семинар на тема „Зависимостта – има ли изход?” за всички родители и близки на хора със зависимости. Гост-лектор ще бъде г-н Рууд Бругеман, експерт с повече от 30 годишен опит в лечението на зависимости. Г-н Бругеман дълги години е бил педагогически директор на Терапевтична общност „Тремполин”-Белгия и има личен опит със зависимостта.

Прочети повече
 


Професионален панел "Активно бащинство" - епизод 2

Проведе се втората среща на Професионалния панел „Активно бащинство“, създаващ, планиращ и изпроващ начини и стратегии за включването на повече бащи в училищния живот на децата. Изследванията показват, че децата, чиито бащи се ангажират в класните и извънкласните им занимания, са по-здрави, по-уверени и успешни.

 

Прочети повече
 


Ето ги и победителите в конкурса „Учител-будител във виртуалното пространство“ 2013

Честит 1-ви ноември, скъпи учители!

С конкурса „Учител-будител във виртуалното пространство“ тази година искахме отново да привлечем вниманието към виртуалния свят на младите хора, към допирните му точки с ежедневната и училищната реалност, към множеството въпроси, които интернет поставя в процеса на израстване. Искахме това да се случи по приятен и полезен както за учителите така и за учениците начин. Затова дадохме творческа свобода на учителите, които искат да се включат, в създаването и изпробването на казус по темата „Младият човек между реалното и виртуалното“.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 43 of 56