Начало > НОВИНИ


Ето ги и победителите в конкурса „Учител-будител във виртуалното пространство“ 2013

Честит 1-ви ноември, скъпи учители!

С конкурса „Учител-будител във виртуалното пространство“ тази година искахме отново да привлечем вниманието към виртуалния свят на младите хора, към допирните му точки с ежедневната и училищната реалност, към множеството въпроси, които интернет поставя в процеса на израстване. Искахме това да се случи по приятен и полезен както за учителите така и за учениците начин. Затова дадохме творческа свобода на учителите, които искат да се включат, в създаването и изпробването на казус по темата „Младият човек между реалното и виртуалното“.

Прочети повече
 


Професионален панел "Активно бащинство" - епизод 1

Между 11 и 13 октомври се проведе първата работна среща на професионалния панел към проекта „Активно бащинство“. Професионалният панел е специална група от хора, ангажирани в образованието – директори, учители, педагогически съветници и училищни психолози – която в рамките на учебната година ще разработи и изпробва методи за включването на татковците в училищния живот на детето.

 

Прочети повече
 


Какво да включва новия закон за средното образование?

В интервю за в-к „Телеграф“ Цвета Брестничка, председател на „Асоциация Родители“ разказва какви идеи да бъдат включени в проекта на новия закон за средното образование и споделя мисли  в каква посока обучението на децата може да се развива.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 43 of 55