Начало > НОВИНИ


Учител-будител във виртуалното пространство 2013

ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА

„УЧИТЕЛ-БУДИТЕЛ ВЪВ ВИРТУАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО“

 

Скъпи учители, тази година темата на конкурса, който организираме по повод 1-ви ноември, Деня на народните будителите, е „Младият човек между реалното и виртуалното“. Каним Ви да се включите в конкурса използвайки казусът като метод на работа по зададената тема.

 

Прочети повече
 


Асоциация Родители на европейската седмица на мобилността

Европейската седмица на мобилността се провежда с цел да се насърчат модели на поведение, които да са в съответствие с принципите на устойчивото развитие и по-специално да са насочени към намаляване на замърсяването на градската среда от транспорта и подобряване на качеството на живот на европейските граждани. Тази година Европейската седмица на мобилността е с водеща тема: "Чист въздух – ти си на ход!".

Прочети повече
 


Представяне на петото издание на Наръчника за родители на първокласници

За пета поредна година Асоциация Родители представи своя наръчник за родители на първокласници „Добре дошли в училище, родители“. Събитието се състоя във Vivacom Arthall на 12 септември.

 

От началото на учебната година 10 000 родители на първокласници от цялата страна отвориха своите наръчници, поръчани от училищата им. Положителните отзиви от 2008 насам както от родители така и от учители ни карат всяка година да се стремим да обновяваме съдържанието, но и да запазваме принципите си – а именно полезни съвети, задълбочени размишления, положителни емоции и покана за размисъл. Наръчникът дава възможност на всеки родител да се помисли върху множество важни теми, за да бъде подготвен за предстоящия важен период от живота на своето дете и семейство.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 44 of 55