Начало > НОВИНИ


Представяне на петото издание на Наръчника за родители на първокласници

За пета поредна година Асоциация Родители представи своя наръчник за родители на първокласници „Добре дошли в училище, родители“. Събитието се състоя във Vivacom Arthall на 12 септември.

 

От началото на учебната година 10 000 родители на първокласници от цялата страна отвориха своите наръчници, поръчани от училищата им. Положителните отзиви от 2008 насам както от родители така и от учители ни карат всяка година да се стремим да обновяваме съдържанието, но и да запазваме принципите си – а именно полезни съвети, задълбочени размишления, положителни емоции и покана за размисъл. Наръчникът дава възможност на всеки родител да се помисли върху множество важни теми, за да бъде подготвен за предстоящия важен период от живота на своето дете и семейство.

 

Прочети повече
 


Честита нова учебна година!

Асоциация Родители честити новата учебна година на всички учители, ученици и техните родители! Пожелаваме им много весели, полезни и интересни мигове заедно в училище! Няма по-голяма кауза, за която си струва да се обединим, от нашите порастващи деца!

 

Прочети повече
 


Важно за родителите на бъдещи първокласници

Скъпи родители на бъдещи първокласници, вероятно за част от вас организирането на отглеждането на децата ви за дългите летни месеци е сложен въпрос. За това е добре да знаете, че въпреки полученото свидетелство за завършване на предучилищната група, вашето дете има право да остане в детската градина до 15 септември.

 

Нормативно това право е разписано в Правилника за прилагане на Закона за народната просвета (ППЗНП), който е в сила от 29.07.2011.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 45 of 55