Начало > НОВИНИ


Честита нова учебна година!

Асоциация Родители честити новата учебна година на всички учители, ученици и техните родители! Пожелаваме им много весели, полезни и интересни мигове заедно в училище! Няма по-голяма кауза, за която си струва да се обединим, от нашите порастващи деца!

 

Прочети повече
 


Важно за родителите на бъдещи първокласници

Скъпи родители на бъдещи първокласници, вероятно за част от вас организирането на отглеждането на децата ви за дългите летни месеци е сложен въпрос. За това е добре да знаете, че въпреки полученото свидетелство за завършване на предучилищната група, вашето дете има право да остане в детската градина до 15 септември.

 

Нормативно това право е разписано в Правилника за прилагане на Закона за народната просвета (ППЗНП), който е в сила от 29.07.2011.

Прочети повече
 


Ева Борисова със „Златна ябълка“ за цялостен принос

Ева Борисова, член на УС на Асоциация „Родители“ получи  Наградата „Златната ябълка“ на Национална мрежа за децата за цялостен принос за нейната активна работа за отстояване правата на децата и семействата. Наградата е признание за последователните й усилия и активна позиция в защита на интересите на децата на България и приноса й за изграждане на Национална мрежа за децата като обединение на неправителствените организации, ангажирани с подобряването на детското благосъстояние в цялата страна.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 45 of 55