Начало > НОВИНИ


Хартата за добро управление на България

харта за добро управлениеНа 22 април беше публикувана Хартата за добро управление на България за периода 2013 – 2018 г.. В разработването на документа като експерт от страна на Асоциация Родители участва Ева Борисова. Хартата е продукт от доброволната работа на хора с активна гражданска позиция и има за цел да фокусира обществените дебати по време на предизборната кампания за избори 2013 върху най-съществените приоритети за българските граждани в предстоящите години в ключовите области на развитие на България. Особено важни от наша гледна точка са приоритетите в областта на образованието.

Прочети повече
 


Асоциация Родители се включва в Инициативата „Голямото семейство“.

Инициативата Голямото семействоВъпреки трудностите, с които ежедневно живеем и се борим, децата остават нашето най-голямо богатство. Затова считаме, че тяхното раждане, отглеждане, образование и възпитание трябва да са приоритет на всички граждани, институции, организации и фирми в страната.“ Това са думите, с които започва представянето на Инициативата на сайта „Голямото семейство“.
Прочети повече
 


Фокус група

Националната информационна линия за наркотиците и алкохола към Асоциация за рехабилитация на зависими „Солидарност” търси млади хора на възраст между 18 и 24 г. за участие във Фокус групи

 

Защо се организират Фокус групите?

Фокус групите ще се провеждат като част от дейностите по проект „Превенция на употребата на наркотици и образование сред младите хора чрез социалните мрежи”. Проектът се осъществява от Фондация „Тримбос Институт”-Холандия в партньорство с организации от още четири европейски държави: България (Асоциация „Солидарност”), Португалия, Чехия и Естония. Финансирането е осигурено от Европейската комисия за период от 18 месеца.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 47 of 55