Начало > НОВИНИ


ДАЗД организира флаш моб по повод 1 юни – Международния ден на детето

Флаш моб ДАЗДНа 1 юни, събота, от 10.00 часа пред Националната художествена галерия Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) организира флаш моб по повод Международния ден на детето и 10-годишнината от създаването на Съвета на децата.


Флашмобът е част от кампанията "Усмихнатите деца на България", организирана от Съвета на децата към ДАЗД. По време на инициативата едновременно във всички областни градове стотици момчетата и момичетата ще образуват огромни усмивки. Целта им е да ни напомнят, че във всеки от нас живее едно весело, жизнерадостно дете, което трябва да живее безгрижно и щастливо, както и, че трябва да пазим детските усмивки, защото те са красиви и безценни.

Прочети повече
 


Хартата за добро управление на България

харта за добро управлениеНа 22 април беше публикувана Хартата за добро управление на България за периода 2013 – 2018 г.. В разработването на документа като експерт от страна на Асоциация Родители участва Ева Борисова. Хартата е продукт от доброволната работа на хора с активна гражданска позиция и има за цел да фокусира обществените дебати по време на предизборната кампания за избори 2013 върху най-съществените приоритети за българските граждани в предстоящите години в ключовите области на развитие на България. Особено важни от наша гледна точка са приоритетите в областта на образованието.

Прочети повече
 


Асоциация Родители се включва в Инициативата „Голямото семейство“.

Инициативата Голямото семействоВъпреки трудностите, с които ежедневно живеем и се борим, децата остават нашето най-голямо богатство. Затова считаме, че тяхното раждане, отглеждане, образование и възпитание трябва да са приоритет на всички граждани, институции, организации и фирми в страната.“ Това са думите, с които започва представянето на Инициативата на сайта „Голямото семейство“.
Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 47 of 55