Начало > НОВИНИ


Фокус група

Националната информационна линия за наркотиците и алкохола към Асоциация за рехабилитация на зависими „Солидарност” търси млади хора на възраст между 18 и 24 г. за участие във Фокус групи

 

Защо се организират Фокус групите?

Фокус групите ще се провеждат като част от дейностите по проект „Превенция на употребата на наркотици и образование сред младите хора чрез социалните мрежи”. Проектът се осъществява от Фондация „Тримбос Институт”-Холандия в партньорство с организации от още четири европейски държави: България (Асоциация „Солидарност”), Португалия, Чехия и Естония. Финансирането е осигурено от Европейската комисия за период от 18 месеца.

Прочети повече
 


Информационна среща "Активно Бащинство"

Информационна среща "Активно Бащинство"На 12 февруари 2013 се проведе първата информационна среща за специалисти от сферата на образованието на тема: "Училището и бащата: едно обещаващо партньорство", на която бяха представени възможностите за обучение и съвместни дейности в рамките на проекта "Активно бащинство", инициатива на Асоциация Родители и Фондация "Приложни изследвания и комуникации".

Прочети повече
 


Лов на съкровища с татковци и майки в 26 СОУ „Йордан Йовков“

Лов на съкровища 26 СОУНа 11 януари третокласниците от 26 СОУ „Йордан Йовков“ заедно с техните татковци, майки, дядовци, баби, каки и батковци отпразнуваха Деня за безопасен интернет в търсене на паролата към съкровището, заключено в необятното пространство на интернет.Събитието организираха учениците от Детския панел за безопасен интернет (3 б клас) с помощта на класния ръководител г-жа Силвия Петрова, директора на училището г-жа Елка Велкова, педагогическия съветник г-н Генадий Матвеев и модераторите на Детския панел Луиза Шахбазян и Антоанета Куманова от Националния център за безопасен интернет към Асоциация Родители и Фондация "ПИК".

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 48 of 55