Начало > НОВИНИ


Асоциация Родители се включва в Инициативата „Голямото семейство“.

Инициативата Голямото семействоВъпреки трудностите, с които ежедневно живеем и се борим, децата остават нашето най-голямо богатство. Затова считаме, че тяхното раждане, отглеждане, образование и възпитание трябва да са приоритет на всички граждани, институции, организации и фирми в страната.“ Това са думите, с които започва представянето на Инициативата на сайта „Голямото семейство“.
Прочети повече
 


Фокус група

Националната информационна линия за наркотиците и алкохола към Асоциация за рехабилитация на зависими „Солидарност” търси млади хора на възраст между 18 и 24 г. за участие във Фокус групи

 

Защо се организират Фокус групите?

Фокус групите ще се провеждат като част от дейностите по проект „Превенция на употребата на наркотици и образование сред младите хора чрез социалните мрежи”. Проектът се осъществява от Фондация „Тримбос Институт”-Холандия в партньорство с организации от още четири европейски държави: България (Асоциация „Солидарност”), Португалия, Чехия и Естония. Финансирането е осигурено от Европейската комисия за период от 18 месеца.

Прочети повече
 


Информационна среща "Активно Бащинство"

Информационна среща "Активно Бащинство"На 12 февруари 2013 се проведе първата информационна среща за специалисти от сферата на образованието на тема: "Училището и бащата: едно обещаващо партньорство", на която бяха представени възможностите за обучение и съвместни дейности в рамките на проекта "Активно бащинство", инициатива на Асоциация Родители и Фондация "Приложни изследвания и комуникации".

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 48 of 56