Начало > НОВИНИ


Експертна кръгла маса

Презентация за нагласите към ролите на бащите и майкитеАсоциация Родители и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ организираха експертна кръгла маса на тема „Мъже и момчета за защитено детство“. В срещата участваха представители на Фондация "Джендър образование, изследвания и технологии", Агенция за социално подпомагане, Министерство на образованието, младежта и науката, Държавната агенция за закрила на детето, РИО-София, Столична община и професионалисти в образованието.

Прочети повече
 


Консултативна сесия

Ресурсен център София-Град организира консултативна сесия за родители на деца със специални образователни потребности. В нея логопедите и психолозите ще бъдат на разположение на родителите с информация и съвети.  Сесията ще се проведе на 21 ноември, в Деня на християнското семейство от 14.00 до 17.00 часа.
Ако се интересувате, можете да  заповядате в Ресурсния център София-град на адрес София, ж.к. Слатина, ул. Владово 1

 


Какво се случва с децата ни и как да им помогнем

Снимка на учителите участвали в обучението на Асоциация Родители

„Който е добър, сърцето го кара да е добър. Моето сърце ми говори, че аз трябва да съм добра, мила. Знам какво трябва да правя – да помагам. Не се изморявам, когато помагам. Приятелството прави да не се изморявам.

 

Аз обичам всички. За мен е важна любовта. Ако правиш нещо с любов, получава се красиво. Красива рисунка може да стане. Красив блок може да се построи. Не мога без любов. Ако си трудолюбив, любезен, можеш да бъдеш щастлив.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 49 of 55