Начало > НОВИНИ


Консултативна сесия

Ресурсен център София-Град организира консултативна сесия за родители на деца със специални образователни потребности. В нея логопедите и психолозите ще бъдат на разположение на родителите с информация и съвети.  Сесията ще се проведе на 21 ноември, в Деня на християнското семейство от 14.00 до 17.00 часа.
Ако се интересувате, можете да  заповядате в Ресурсния център София-град на адрес София, ж.к. Слатина, ул. Владово 1

 


Какво се случва с децата ни и как да им помогнем

Снимка на учителите участвали в обучението на Асоциация Родители

„Който е добър, сърцето го кара да е добър. Моето сърце ми говори, че аз трябва да съм добра, мила. Знам какво трябва да правя – да помагам. Не се изморявам, когато помагам. Приятелството прави да не се изморявам.

 

Аз обичам всички. За мен е важна любовта. Ако правиш нещо с любов, получава се красиво. Красива рисунка може да стане. Красив блок може да се построи. Не мога без любов. Ако си трудолюбив, любезен, можеш да бъдеш щастлив.

Прочети повече
 


Обмен на ученици между София и Козлодуй

Обмен на ученици Козлодуй София

През тази седмица Асоциация Родители в партньорството с 19 СОУ „Елин Пелин“ в София и СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Козлодуй организира обмен на ученици между двата града.
В рамките на седмицата осем ученици в 5-ти и 6-ти клас от Козлодуй ще гостуват на връстниците си от София. Всеки ден децата ще участват в учебните занятия в 19 СОУ, а следобедите им ще бъдат посветени на запознаване с културата и околностите  на София, както и с институциите на Република България.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 50 of 56