Начало > НОВИНИ


Обмен на ученици между София и Козлодуй

Обмен на ученици Козлодуй София

През тази седмица Асоциация Родители в партньорството с 19 СОУ „Елин Пелин“ в София и СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Козлодуй организира обмен на ученици между двата града.
В рамките на седмицата осем ученици в 5-ти и 6-ти клас от Козлодуй ще гостуват на връстниците си от София. Всеки ден децата ще участват в учебните занятия в 19 СОУ, а следобедите им ще бъдат посветени на запознаване с културата и околностите  на София, както и с институциите на Република България.

Прочети повече
 


Ден без автомобили

И тази година Асоциация Родители се включи в отбелязването на Европейската седмица на мобилността. На 22 септември, Международният ден без автомобили, Асоциация Родители отново събра приятелите си и гостите на празника за да се включат в „Машината на Времето“.


В това издание на празника, Асоциация Родители предизвика всички желаещи да обиколят пет исторически точки в затворения за коли център на София. Зарадвахме се на ентусиазираното участие на семействата, които по време на целия празник, въоръжени с карта и упътвания се ориентираха из уличките.

Прочети повече
 


Партньорство с 26 СОУ

Работна среща в 26 СОУВ началото на новата учебна година екипите на Асоциация Родители и 26 СОУ "Йордан Йовков" проведоха работна среща за планиране на съвместните дейности.

 

Тази есен училището ще се включи в движението ФАМИЛАТЛОН и ще организира празник за цялото семейство.

 

През тази учебна  година в 26 СОУ "Йордан Йовков" ще организираме детски панел към Националния център за безопасен интернет.

 

Съвместно ще работим за подобряване на училищната среда и засилване на ефективността от контактите между семейството и училището.

 

Предстои ни вълнуваща учебна година!

 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 50 of 55