Начало > НОВИНИ


Общото събрание на Асоциация Родители

На 12.06.2017 г. Общото събрание на Асоциация Родители прие отчета за 2016 г. Можем да кажем, че и през изминалата година продължихме да се развиваме в посока на двете ключови стратегически цели:

1. Развиване на капацитета на Асоциацията за влияние върху формирането на политики, свързани със семейството, децата и образованието;

2. Утвърждаване на Асоциацията като активен субект във формирането на позицията на гражданското общество за правата на децата и семействата.

Можете да видите пълния текст на Годишния доклад тук

 


Говорете с децата си. Да, и за секса!

На 16 май в 104-то ОУ "Захари Стоянов" в София представители на Асоциация Родители проведоха среща с родители на ученици от 3-и и 4-и клас. Темата на срещата беше "Как и кога да говорим с децата за секса?".

Прочети повече
 


Фамилатлон vol. 9

 

14 май, 2017 г.


Огромно „БЛАГОДАРЯ“ на всички Фамилатлонисти от името на екипа на Асоциация Родители!


Благодарим на децата и родителите, които дойдоха – някои за първи път, а други за поредна година, за да прекарат заедно хубавите неделни часове.


Благодарим на нашите доброволци, които се разпръснаха из цяла Европа, за да приемат гостите си в европейските столици, разположени из Южния парк.


Благодарим на всички клубове и организации, които отново направиха Фамилатлон това, което е – истински празник на семейството. Не можем да изброим всички наведнъж, така че вие си знаете кои сте.


Бихме благодарили и на времето – нямаше никакъв дъжд – но с него се бяхме разбрали.


Разгледайте нашата галерия във фейсбук, за да се порадвате отново на хубавото преживяване.


Очаквайте ни догодина с юбилейното десето издание на Фамилатлон!

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 55