Начало > НОВИНИ


Обучение за подобряване на взаимодействието между училището и родителите

 

На 9 юни 2017 г. екип на Асоциация Родители проведе семинар с учители от 104 ОУ "Захарий Стоянов" в София на тема "Организиране и провеждане на тематична родителска среща на тема "Как да говорим с децата за секса". Участниците споделиха опит и добри практики, изпробваха инструменти за подобряване на комуникацията с родителите и обсъдиха с водещите различни подходи при разговори с родителите по деликатни теми. Предстои планирането и провеждането на тематични родителски срещи през новата учебна година.

 


Общото събрание на Асоциация Родители

На 12.06.2017 г. Общото събрание на Асоциация Родители прие отчета за 2016 г. Можем да кажем, че и през изминалата година продължихме да се развиваме в посока на двете ключови стратегически цели:

1. Развиване на капацитета на Асоциацията за влияние върху формирането на политики, свързани със семейството, децата и образованието;

2. Утвърждаване на Асоциацията като активен субект във формирането на позицията на гражданското общество за правата на децата и семействата.

Можете да видите пълния текст на Годишния доклад тук

 


Говорете с децата си. Да, и за секса!

На 16 май в 104-то ОУ "Захари Стоянов" в София представители на Асоциация Родители проведоха среща с родители на ученици от 3-и и 4-и клас. Темата на срещата беше "Как и кога да говорим с децата за секса?".

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 55