Начало > НОВИНИ


Ден без автомобили

И тази година Асоциация Родители се включи в отбелязването на Европейската седмица на мобилността. На 22 септември, Международният ден без автомобили, Асоциация Родители отново събра приятелите си и гостите на празника за да се включат в „Машината на Времето“.


В това издание на празника, Асоциация Родители предизвика всички желаещи да обиколят пет исторически точки в затворения за коли център на София. Зарадвахме се на ентусиазираното участие на семействата, които по време на целия празник, въоръжени с карта и упътвания се ориентираха из уличките.

Прочети повече
 


Партньорство с 26 СОУ

Работна среща в 26 СОУВ началото на новата учебна година екипите на Асоциация Родители и 26 СОУ "Йордан Йовков" проведоха работна среща за планиране на съвместните дейности.

 

Тази есен училището ще се включи в движението ФАМИЛАТЛОН и ще организира празник за цялото семейство.

 

През тази учебна  година в 26 СОУ "Йордан Йовков" ще организираме детски панел към Националния център за безопасен интернет.

 

Съвместно ще работим за подобряване на училищната среда и засилване на ефективността от контактите между семейството и училището.

 

Предстои ни вълнуваща учебна година!

 


Нарисувахме заедно мечтата си за училището

Корица наръчник за родители на деца в първи клас На 13 септември Асоциация Родители събра родители, ученици и учители заедно, като им даде възможност да развихрят фантазията си и да нарисуват мечтата за училището, която имат. Паралелно със забавленията и игрите във Виваком Арт Хол, Асоциация Родители представи и тазгодишния Наръчник за родители на първокласници "Добре дошли в училище, родители".

 

Децата, родителите и учителите, въоръжени с листове и пастели, нарисуваха мечата си за училището - по-зелен и чист двор, занимания по рокендрол в междучасието, приключения с целия клас. От всички събрани рисунки беше изградено мечтаното училище - място за забавления, приключения и опознаване на света.

 

Гост на събитието беше заместник министъра Милена Дамянова, която също сподели своите мечти за развитието на училището.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 56 Next > End >>

Page 51 of 56