Начало > НОВИНИ


Партньорство с 26 СОУ

Работна среща в 26 СОУВ началото на новата учебна година екипите на Асоциация Родители и 26 СОУ "Йордан Йовков" проведоха работна среща за планиране на съвместните дейности.

 

Тази есен училището ще се включи в движението ФАМИЛАТЛОН и ще организира празник за цялото семейство.

 

През тази учебна  година в 26 СОУ "Йордан Йовков" ще организираме детски панел към Националния център за безопасен интернет.

 

Съвместно ще работим за подобряване на училищната среда и засилване на ефективността от контактите между семейството и училището.

 

Предстои ни вълнуваща учебна година!

 


Нарисувахме заедно мечтата си за училището

Корица наръчник за родители на деца в първи клас На 13 септември Асоциация Родители събра родители, ученици и учители заедно, като им даде възможност да развихрят фантазията си и да нарисуват мечтата за училището, която имат. Паралелно със забавленията и игрите във Виваком Арт Хол, Асоциация Родители представи и тазгодишния Наръчник за родители на първокласници "Добре дошли в училище, родители".

 

Децата, родителите и учителите, въоръжени с листове и пастели, нарисуваха мечата си за училището - по-зелен и чист двор, занимания по рокендрол в междучасието, приключения с целия клас. От всички събрани рисунки беше изградено мечтаното училище - място за забавления, приключения и опознаване на света.

 

Гост на събитието беше заместник министъра Милена Дамянова, която също сподели своите мечти за развитието на училището.

Прочети повече
 


10 препоръки към родителите на първокласници

Децата тръгват на училище

През новата учебна година на хиляди деца им предстои да престъпят за първи път през прага на училището. Сред вълненията и нетърпението е важно всеки родители да направи необходимото, за да подготви най-добре цялото си семейство за този важен момент.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 Next > End >>

Page 51 of 55