Начало > НОВИНИ


Детска работилница

Работилница за децаТази събота от 15:30 часа, галерия Credo Bonum и холандската принцеса Лаурентин организират отворени работилници за деца от 2-ри до 5-ти клас, на тема опазване на околната среда.


Входът е свободен за всички малчугани, които искат да оцветяват специално направена за работилницата голяма картина. Децата ще могат да се запознаят с истории за застрашени видове животни и изчезналите преди хиляди години от България диви коне, които днес се завръщат у нас, ще научат още какво е тарпан, къде живее късорогото говедо, каракачанският кон, как зубрите могат да възстановят дивата природа и други инициативи по проекта „Ново Тракийско злато“.

Прочети повече
 


Гласувайте за Missing Children Europe

Мрежа за борба с изчезването на деца

 

Организацията Missing Children Europe обединява 28 неправителствени организации в 19 страни членки на Европейския съюз. Организациите работят активно със случаи на липсващи деца и деца жертви на сексуално насилие.


Сега организацията има нужда от нашата помощ.

Прочети повече
 


Флашко на "София Диша"

Хайде неделя отново навън да поиграем "Флашко в страната на спамчетата" - БЛОБ ще участва в последното издание на София диша за тази година.


Елате да се позабавляваме заедно. За всички смели и любознателни деца сме приготвили забавления и награди.

 

Докато децата играят, родителите ще могат да поговорят със специалистите на Центъра за безопасен интернет и да научат повече за рисковете и възможностите в интернет. За всички заинтересовани сме подготвили материали, които да са им от помощ.

 

Тези, които искат да се посмеят и да научат повече за правилата за безопасност в интернет, са добре дошли на площад Независимост от 16 часа.

 

 

 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 Next > End >>

Page 52 of 55