Начало > НОВИНИ


Гласувайте за Missing Children Europe

Мрежа за борба с изчезването на деца

 

Организацията Missing Children Europe обединява 28 неправителствени организации в 19 страни членки на Европейския съюз. Организациите работят активно със случаи на липсващи деца и деца жертви на сексуално насилие.


Сега организацията има нужда от нашата помощ.

Прочети повече
 


Флашко на "София Диша"

Хайде неделя отново навън да поиграем "Флашко в страната на спамчетата" - БЛОБ ще участва в последното издание на София диша за тази година.


Елате да се позабавляваме заедно. За всички смели и любознателни деца сме приготвили забавления и награди.

 

Докато децата играят, родителите ще могат да поговорят със специалистите на Центъра за безопасен интернет и да научат повече за рисковете и възможностите в интернет. За всички заинтересовани сме подготвили материали, които да са им от помощ.

 

Тези, които искат да се посмеят и да научат повече за правилата за безопасност в интернет, са добре дошли на площад Независимост от 16 часа.

 

 

 


"Зона на риск"

Игра за деца Зона на рискОнлайн играта „Зона на риск“ с първа награда от Българската уеб асоциация.

На официална церемония на 28 юни образователната онлайн игра за тийнейджъри „Зона на риск”, разработена от Националния център за безопасен Интернет при Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и Асоциация „Родители“ и техния партньор ИТ-компанията „Уеб сървисис“, бе обявена за най-добър продукт в категория „Наука и образование”. Конкурсът Български награди за уеб се организира за четвърта поредна година от Българска уеб асоциация (BWA) и цели да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 Next > End >>

Page 52 of 55