Начало > НОВИНИ


10 препоръки към родителите на първокласници

Децата тръгват на училище

През новата учебна година на хиляди деца им предстои да престъпят за първи път през прага на училището. Сред вълненията и нетърпението е важно всеки родители да направи необходимото, за да подготви най-добре цялото си семейство за този важен момент.

Прочети повече
 


Детска работилница

Работилница за децаТази събота от 15:30 часа, галерия Credo Bonum и холандската принцеса Лаурентин организират отворени работилници за деца от 2-ри до 5-ти клас, на тема опазване на околната среда.


Входът е свободен за всички малчугани, които искат да оцветяват специално направена за работилницата голяма картина. Децата ще могат да се запознаят с истории за застрашени видове животни и изчезналите преди хиляди години от България диви коне, които днес се завръщат у нас, ще научат още какво е тарпан, къде живее късорогото говедо, каракачанският кон, как зубрите могат да възстановят дивата природа и други инициативи по проекта „Ново Тракийско злато“.

Прочети повече
 


Гласувайте за Missing Children Europe

Мрежа за борба с изчезването на деца

 

Организацията Missing Children Europe обединява 28 неправителствени организации в 19 страни членки на Европейския съюз. Организациите работят активно със случаи на липсващи деца и деца жертви на сексуално насилие.


Сега организацията има нужда от нашата помощ.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 56 Next > End >>

Page 52 of 56