Начало > НОВИНИ


Expo4Kids в мол "Галерия Пловдив"

Асоциация Родители и Националния център за безопасен интернет представиха работата си на изложението “Expo4Kids”. Събитието беше насочено към родители и деца и се проведе не 17 и 18 март в мол „Галерия Пловдив“.


В рамките на събитието Асоциация Родители създаде свой щанд, където гостите можеха да научат повече за предимствата на отговорното родителство и дейностите на асоциацията. По време на беседите на родителите бяха предоставени материали за родителството.

Прочети повече
 


Националния център за безопасен итерент в Пловдив

Асоциация Родители и Националния център за безопасен интернет ще представят дейността си във Пловдив. На 17 и 18 март в мол "Галерия Пловдив" специалистите от Българската линия на онлайн безопасност ще играят "Флашко в страната на спамчетата" със всички желаещи да се включат.

 

"Флашко в страната на спамчетата" е специално разработена игра, запознаваща по интересен и динамичен начин най-малките с основните правила за безопасност в интернет. Децата и младежите ще имат възможност да поговорят със специалистите за важните елементи от отговорното и позитивно използване на мрежата и да споделят своите преживявания в интерент.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 Next > End >>

Page 55 of 55