Начало > НОВИНИ


Говорете с децата си. Да, и за секса!

На 16 май в 104-то ОУ "Захари Стоянов" в София представители на Асоциация Родители проведоха среща с родители на ученици от 3-и и 4-и клас. Темата на срещата беше "Как и кога да говорим с децата за секса?".

Прочети повече
 


Фамилатлон vol. 9

 

14 май, 2017 г.


Огромно „БЛАГОДАРЯ“ на всички Фамилатлонисти от името на екипа на Асоциация Родители!


Благодарим на децата и родителите, които дойдоха – някои за първи път, а други за поредна година, за да прекарат заедно хубавите неделни часове.


Благодарим на нашите доброволци, които се разпръснаха из цяла Европа, за да приемат гостите си в европейските столици, разположени из Южния парк.


Благодарим на всички клубове и организации, които отново направиха Фамилатлон това, което е – истински празник на семейството. Не можем да изброим всички наведнъж, така че вие си знаете кои сте.


Бихме благодарили и на времето – нямаше никакъв дъжд – но с него се бяхме разбрали.


Разгледайте нашата галерия във фейсбук, за да се порадвате отново на хубавото преживяване.


Очаквайте ни догодина с юбилейното десето издание на Фамилатлон!

 


Безплатна Лятна академия за ученици от I до XII клас.

 

За седма поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за ученици от I до XII клас.

Часовете по време на академията са напълно безплатни и са водени от новите мотивирани учители по програма Заедно в час. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик. За тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи в училища партньори в 13 региона на страната през септември 2017.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 56