Начало > НОВИНИ


Стартира инициатива за Нова многопрофилна университетска детска болница

 

За децата, защото ги обичаме истински!

 

Стартира инициатива за Нова многопрофилна университетска детска болница – Детски здравен парк

България е единствената страна в ЕС, в която няма голяма национална многопрофилна университетска педиатрична болница. Идеята за построяването на национална педиатрична болница съществува отдавна. Първата копка е направена в далечната 1978 г. на територията на Александровска болница. Издигнат е частично корпус, който в момента е изоставен. В годините проектите продължават, но поради различни причини не се реализират.

 

Прочети повече
 


Безплатна работилница за деца и родители"Безопасен интернет-митове и факти"

Асоциация Родители като част от Национален център за безопасен интернет ви кани, да участвате в безплатна работилница за деца и родители "Безопасен интернет-митове и факти", която организираме съвместно със Софтуерен университет.

Работилницата ще се проведе нa 6 април 2017 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Евелина Лафчийска, която е психолог и експерт-обучител към Националния център за безопасен интернет.

Прочети повече
 


Включете се във Фамилатлон 2017

 

 

Честита първа пролет! С идването на пролетта и събуждащата се природа идва времето и за Фамилатлон! Тази година се пада на 14 май 2017 г., на Голямата поляна в Южния парк в София. За да случим заедно осмият поред Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

Фамилатлон е най-забавният начин, по който майките, бащите, децата и техните роднини могат да отбележат Международния ден на семейството. Той дава възможност всички заедно да играят и да се забавляват, да изберат и изпробват нов спорт, хоби или просто приятен начин за прекарване на свободното време, представени от десетки клубове и организации. Тази година сме подготвили много нови и интересни приключния за малки и големи.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 56