Начало > НОВИНИ


Десетият ФАМИЛАТЛОН премина при огромен успех!

На 12 май 2018 г. в Южния парк на София хиляди деца и родители се забавляваха и учеха по време на десетото юбилейно издание на ФАМИЛАТЛОН, организиран от Асоциация РОДИТЕЛИ в партньорство с Академия за родители. Близо 60 клуба и организации дадоха възможност на децата и техните семейства да експериментират с различни занимания и да харесат спорт, изкуство, хоби или кауза, на които да посветят свободното си време. Панаирът на възможностите на Голямата поляна грабваше вниманието на участниците не само с интересните занимания, но и с възможността да съберат точки за участие и да получат така желаната награда – страхотна топка, подходяща да игри за всяка възраст. Малкият велопоход – шествие за деца с велосипеди на две, три или 4 колела – събра над 200 участници, които получиха медали и подаръци от медийния партньор на празника – бТВ.
Прочети повече
 


ТЪРСИМ ПСИХОЛОГ

 

 

Психолог

Местоположение - София

Платена позиция

Постоянна работа

Работен ден - 4 часа

Работа на трудов договор

Кратко представяне на Асоциация Родители:

СНЦ Асоциация РОДИТЕЛИ е неправителствена организация, учредена на 19 юни 2001 г.

Мисията на асоциацията е да насърчи родителите да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, и да подкрепим децата да се превърнат в най-добрите възрастни, които могат да станат. Това се осъществява чрез редица успешни проекти в сферата на образованието, промотирането на здравословни навици за живот, активното гражданско образование и личната инициативност в подкрепа на обществено значими каузи. Проектите са с фокус към различни възрастови групи, но преките ползи от осъществяването им и получените резултати са насочени към децата от всички възрасти и младежите.

СНЦ „Асоциация Родители“ е част от Националния център за безопасен интернет като управлява консултативна линия към Центъра. В този смисъл темите за безопасния интернет, дигитално-медийната грамотност и повишаването на информираността, както и въвличането на деца, професионалисти и родители са приоритет.

За повече информация:

Информация за Асоциация Родители: http://www.roditeli.org/, или във Фейсбук https://www.facebook.com/AsociaciaRoditeli/

Информация за Националния център за безопасен интернет: www.safenet.bg , или във Фейсбук: https://www.facebook.com/SafenetBG/

ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ:

Провеждане на консултации с деца, родители и професионалисти, насочени към безопасността на децата в интернет (като част от дейността на Консултативната линия към Центъра за безопасен интернет);

Развиване на дейностите на Националния център за безопасен интернет;

Провеждане на обучения с професионалисти, работещи с деца;

Участие в дейностите на АР.

Прочети повече
 


БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ... ФАМИЛАТЛОН

 

 

 

 

Асоциация Родители ви кани да се включите в организацията на един незабравим празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. Това ще е едно незабравимо забавление с много готини хора, които ще представят различни занимания - спорт, изкуство и много предизвикателства за деца и родители.

Празникът Фамилатлон в България е част от френското движение Фамилатлон и се случва за юбилейната ДЕСЕТА година.

 

Защо?

ð Ако искате да се срещнете с много интересни и позитивни хора;

ð Ако искате да създадете нови приятелства и да направите деня си цветен и слънчев независимо от времето;

ð Ако искате да станете част от един прекрасен празник и споделеното добро настроение на хиляди семейства;

ð Ако искате да получите опит в доброволстването и работата с деца и родители и да подарявате усмивки.

Всеки участник ще получи сертификат, удостверяващ неговата съпричастност и инициативност.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 56