Начало > НОВИНИ


Учител-будител в дигиталната епоха 2016

 

По повод на един от най-хубавите празници - Деня на будителите, Националният център за безопасен интернет (част от който е Асоциация Родители) обявява началото на поредната кампания „Учител-будител в дигиталната епоха 2016“. За участие са поканени всички учители от 1 до 12 клас.

 

Тази инициатива се провежда за шеста поредна година и цели насърчаването на диалога между ученици и учители по темите за безопасното и отговорно поведение в интернет.

Прочети повече
 


Асоциация Родители на среща в МОН

На 12.10.2016 г. представители на Асоциация Родители и Национална мрежа за децата се срещнаха със заместник-министър Диян Стаматов по повод разпространените на входовете на училищата табелки с надпис „Родителите дотук“.


По време на срещата бяха обсъдени проблемите на взаимодействието между семейството и училището и необходимостта от допълнителна подкрепа за процеса на подобряване на комуникацията между тях. Бяха набелязани стъпки за осигуряване на допълнителна квалификация на учителите за работа с родителите и развиване на цялостна училищна политика за взаимодействие със семейството и местната общност. Предстоят следващи срещи за търсене на възможности за финансиране на дейности за подобряване на взаимодействието „семейство-училище“ по Оперативните програми.

 


Честит първи учебен ден на всички ученици, родители и учители!

Асоциация Родители честити новата учебна година на всички ученици, учители и родители!
Нека бъдем заедно по дългия път към опознаването на света, нека се подкрепяме и имаме доверие един в друг!

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 55