Начало > НОВИНИ


Асоциация Родители на среща в МОН

На 12.10.2016 г. представители на Асоциация Родители и Национална мрежа за децата се срещнаха със заместник-министър Диян Стаматов по повод разпространените на входовете на училищата табелки с надпис „Родителите дотук“.


По време на срещата бяха обсъдени проблемите на взаимодействието между семейството и училището и необходимостта от допълнителна подкрепа за процеса на подобряване на комуникацията между тях. Бяха набелязани стъпки за осигуряване на допълнителна квалификация на учителите за работа с родителите и развиване на цялостна училищна политика за взаимодействие със семейството и местната общност. Предстоят следващи срещи за търсене на възможности за финансиране на дейности за подобряване на взаимодействието „семейство-училище“ по Оперативните програми.

 


Честит първи учебен ден на всички ученици, родители и учители!

Асоциация Родители честити новата учебна година на всички ученици, учители и родители!
Нека бъдем заедно по дългия път към опознаването на света, нека се подкрепяме и имаме доверие един в друг!

 


Безплатна лятна академия за ученици

 

За шеста поредна година „Заедно в час“ организира безплатна Лятна академия за успех и забавления, предназначена за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Целта на академията е не само да подобри подготовката на учениците по изучаваните предмети, но и да повиши мотивацията им за учене.

 

Часовете ще бъдат водени от млади и мотивирани учители, специалисти по различни учебни дисциплини, които могат да покажат на децата, че ученето може да бъде инетресно и забавно. Всички учители по програмата „Заедно в час“ са обучени по международен модел с фокус върху успеха на всеки ученик.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 55