Начало > НОВИНИ


Предстои Седмица на Бащата 2016!

 

Между  7 и 13 ноември 2016 г. в цялата страна за четвърти пореден път  ще се проведе Седмица на Бащата.

 

Вече стана традиция през втората седмица на месец ноември ние от Национална кампания "Да бъдеш Баща" да отбелязваме „Седмицата на Бащата“. Тази година избрахме мотото „Баща на място“ в чест на най-важното място, което може да заема всеки мъж – до сърцето на децата си и рамо до рамо с партньора си.

 

Прочети повече
 


Учител-будител в дигиталната епоха 2016

 

По повод на един от най-хубавите празници - Деня на будителите, Националният център за безопасен интернет (част от който е Асоциация Родители) обявява началото на поредната кампания „Учител-будител в дигиталната епоха 2016“. За участие са поканени всички учители от 1 до 12 клас.

 

Тази инициатива се провежда за шеста поредна година и цели насърчаването на диалога между ученици и учители по темите за безопасното и отговорно поведение в интернет.

Прочети повече
 


Асоциация Родители на среща в МОН

На 12.10.2016 г. представители на Асоциация Родители и Национална мрежа за децата се срещнаха със заместник-министър Диян Стаматов по повод разпространените на входовете на училищата табелки с надпис „Родителите дотук“.


По време на срещата бяха обсъдени проблемите на взаимодействието между семейството и училището и необходимостта от допълнителна подкрепа за процеса на подобряване на комуникацията между тях. Бяха набелязани стъпки за осигуряване на допълнителна квалификация на учителите за работа с родителите и развиване на цялостна училищна политика за взаимодействие със семейството и местната общност. Предстоят следващи срещи за търсене на възможности за финансиране на дейности за подобряване на взаимодействието „семейство-училище“ по Оперативните програми.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 56