Начало > НОВИНИ


Честит първи учебен ден на всички ученици, родители и учители!

Асоциация Родители честити новата учебна година на всички ученици, учители и родители!
Нека бъдем заедно по дългия път към опознаването на света, нека се подкрепяме и имаме доверие един в друг!

 


Безплатна лятна академия за ученици

 

За шеста поредна година „Заедно в час“ организира безплатна Лятна академия за успех и забавления, предназначена за ученици от 1-ви до 12-ти клас. Целта на академията е не само да подобри подготовката на учениците по изучаваните предмети, но и да повиши мотивацията им за учене.

 

Часовете ще бъдат водени от млади и мотивирани учители, специалисти по различни учебни дисциплини, които могат да покажат на децата, че ученето може да бъде инетресно и забавно. Всички учители по програмата „Заедно в час“ са обучени по международен модел с фокус върху успеха на всеки ученик.

 

Прочети повече
 


Наближава Денят на Бащата - 19 юни 2016

Асоциация Родители като част от Национална кампания „Да бъдеш Баща“ кани всички на 19 юни да отбележим заедно празника на мъжете, които полагат грижа. На мъжете, с които израстват нашите деца. На тези мъже, които са толкова важни за децата си, независимо дали си дяват ясно сметка за това, или не.

 

Денят на бащата е моментът да подарим нещо на мъжете, които са ни изградили като хора, които са ни дали тази част от света, която няма как да получим от другаде. Защото и двамата родители са еднакво важни за децата.

 

Мъже, каним ви да играете с децата си, защото знаем, че го правите и че го обичате. Приемете от децата си най-скъпия подарък в днешния забързан живот – споделеното време и споделената игра.

 

Повече за Деня на Бащата, както и за ПРОГРАМАТА с публични събития в София и други градове на страната можете да прочетете ТУК.

 

ИГРАЙТЕ НА ДЕНЯ НА БАЩАТА, ЗАЩОТО… ИСТИНСКИЯТ МЪЖ ВЪЗПИТАВА С ИГРА!

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 12 of 56