Начало > НОВИНИ


Наближава Денят на Бащата - 19 юни 2016

Асоциация Родители като част от Национална кампания „Да бъдеш Баща“ кани всички на 19 юни да отбележим заедно празника на мъжете, които полагат грижа. На мъжете, с които израстват нашите деца. На тези мъже, които са толкова важни за децата си, независимо дали си дяват ясно сметка за това, или не.

 

Денят на бащата е моментът да подарим нещо на мъжете, които са ни изградили като хора, които са ни дали тази част от света, която няма как да получим от другаде. Защото и двамата родители са еднакво важни за децата.

 

Мъже, каним ви да играете с децата си, защото знаем, че го правите и че го обичате. Приемете от децата си най-скъпия подарък в днешния забързан живот – споделеното време и споделената игра.

 

Повече за Деня на Бащата, както и за ПРОГРАМАТА с публични събития в София и други градове на страната можете да прочетете ТУК.

 

ИГРАЙТЕ НА ДЕНЯ НА БАЩАТА, ЗАЩОТО… ИСТИНСКИЯТ МЪЖ ВЪЗПИТАВА С ИГРА!

 


Представяме ви платформата "GoodKnight" в помощ на родителите

Платформата “GoodKnight”Като родители от първо лице, ние ясно разбираме необходимостта от време, в което да се погрижим за себе си, да обърнем внимание на приятелите си или да посрещнем със спокойствие всички онези непредвидени ситуации, които изникват в ежедневието ни с децата. Затова се заехме с разработката на социална платформа, която да направи това възможно.

 

Платформата “GoodKnight” има за цел да свързва млади и активни родители с най-подходящите помощници за техните деца. Всеки от детегледачите преминава през специализиран сертификационен курс. Услугата ще направи възможно натоварените родители да намерят време за срещи с приятели, да прекарат време с половинката си като същевременно ще имат спокойствието, че са осигурили надеждна грижа за децата си. Ние вярваме, че щастливите деца са децата на щастливи родители.

 

С няколко бързи и интуитивни стъпки платформата позволява избора на надежден детегледач. Това е възможно благодарение на функционалностти като : общи приятели, разстояние на което се намира детегледача от Вас, отзиви от родители, актуален календар, за да знаеш винаги кой е на разположение когато ти е необходима помощ.

 

Асоциация Родители е партньор в тази социална инициатива и участва активно в обучението и сертифицирането на детегледачите, за да се гарантира професионализам и сигурност за родителите.

 


Среща на Асоциация Родители с министър Кунева

На 13.04.2016 г. представителите на Асоциация Родители Ева Борисова, Цвета Брестничка и Яна Алексиева участваха в среща с Минитъра на образованието и науката Меглена Кунева и Заместник-министър Диян Стаматов. По време на срещата бяха обсъдени поставени от страна на Министерството въпроси, свързани с участието на родителите в осигуряването на прозрачност и честност по време на Държавните зрелостни изпити и стартирането на новата учебна година с нови програми за 1 и 5 клас при недостатъчно време за подготовка на съответните учебници.

 

Представителите на Асоциация Родители на свой ред повдигнаха въпроси, които организацията поставя като наболели и изключително важни от дълго време: премахването на двусменното обучение, преформулирането на функцията и ролята на класния ръководител и начините за включването на родителите като равноправни партньори.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 12 of 55