Начало > НОВИНИ


Форум „Добре дошли в училище, родители!"

Форум-изложение „Добре дошли в училище, родители! Ниво: Първокласник“ за пръв път в Сердика център, София


 

Форумът е вдъхновен от натрупания дългогодишен опит на екипа на Асоциация Родители при издаването на Наръчник за родители на първокласници „Добре дошли в 1-ви клас, родители“. През 2015 Наръчникът излиза за седми път.

 

Чрез това събитие Асоциация Родители продължава диалога между родители и водещи специалисти и организации в сферата на образованието, здравето, психологията и технологиите, за да дадат възможност на родителите да се запознаят с най-новите тенденции. Форумът ще създаде пространство за споделяне и обмяна на актуална информация и ценен опит.

 

Това е място, на коетo  неправителственият сектор, бизнесът и обществото застават заедно в името на общата кауза за по-качествено образование и развиваща среда за децата ни.

 

Майките и татковците ще получат идеи и съвети, които ще им дадат спокойствие и увереност, че могат да преминат по най-добрия начин през предизвикателствата на адаптацията в 1 клас.

 

Регистрирайте се, като попълнителните кратка онлайн форма. Следете актуална информация за лекторите и изложителите във Фейсбук на страницата на събитието.

 

 

 

Прочети повече
 


НАРЪЧНИЦИТЕ ЗА 1 И 5 КЛАС СА НАЛИЧНИ

ИЗДАНИЯТА ЗА 2015 НА НАРЪЧНИЦИТЕ ЗА РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА В 1 И 5 КЛАС СА НАЛИЧНИ!

 

Наръчниците са безплатни. Заплаща се само доставката, която се извършва от куриерска фирма "РАПИДО" на преференциални цени.

 

Важна информация за заявките прочетете ТУК.

 

Можете да направите заявка ТУК.

 

Ако желаете да вземете наръчниците от офиса на Асоциация Родители - попълнете в полето ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ текста: взимане от офиса на Асоциация Родители.

 

Можете да вземете наръчниците между 9.30 и 17.30 ч. всеки работен ден на адрес: София, ж.к.Яворов, бл.73, ап.4

 

От 1 септември ще има промяна в платформата за заявки и ще можете да поръчвате по-малко или по-голямо количество в бройки.

 


Как да заявите Наръчници с вземане от офиса на Асоциация Родители

Заявяване и вземане на Наръчници от офиса на Асоциация Родители


Можете да заявите и вземете бройки от желаниете Наръчници за родители, на място в офиса на Асоциацията, за целта е нужно да направите следното:


  • Напишете имейл с Вашата заявка като в полето "тема" напишете "заявка на наръчници взимане от офиса" и го изпратите на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


  • В имейла посочете: Вашето име; точния брой на Наръчниците, които заявявате; телефон за контакти. Молим - отново изрично напишете в имейла, че ще вземете Наръчниците от офиса на Асоциация Родители.


  • Можете да вземете наръчниците между 9.30 и 17.30 ч. всеки работен ден, за допълнително уточняване можете да звъните на офисния телефон 02/9441799.


  • Адресът на офиса е: 1111 София, ж.к.Яворов, бл.73, ап.4 - звънец "Охрана" за да влезете в сградата. Карта с адреса можете да видите ТУК.

 

Наръчниците са безплатни.

Молим да си осигурите чанта(и) за пренасянето.

 

СЛЕДЕТЕ за информация на сайта на Асоциация Родители кога ще излязат от печат наръчниците и ще бъдат налични в офиса.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 14 of 52