Начало > НОВИНИ


НАРЪЧНИЦИТЕ ЗА 1 И 5 КЛАС СА НАЛИЧНИ

ИЗДАНИЯТА ЗА 2015 НА НАРЪЧНИЦИТЕ ЗА РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА В 1 И 5 КЛАС СА НАЛИЧНИ!

 

Наръчниците са безплатни. Заплаща се само доставката, която се извършва от куриерска фирма "РАПИДО" на преференциални цени.

 

Важна информация за заявките прочетете ТУК.

 

Можете да направите заявка ТУК.

 

Ако желаете да вземете наръчниците от офиса на Асоциация Родители - попълнете в полето ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ текста: взимане от офиса на Асоциация Родители.

 

Можете да вземете наръчниците между 9.30 и 17.30 ч. всеки работен ден на адрес: София, ж.к.Яворов, бл.73, ап.4

 

От 1 септември ще има промяна в платформата за заявки и ще можете да поръчвате по-малко или по-голямо количество в бройки.

 


Как да заявите Наръчници с вземане от офиса на Асоциация Родители

Заявяване и вземане на Наръчници от офиса на Асоциация Родители


Можете да заявите и вземете бройки от желаниете Наръчници за родители, на място в офиса на Асоциацията, за целта е нужно да направите следното:


  • Напишете имейл с Вашата заявка като в полето "тема" напишете "заявка на наръчници взимане от офиса" и го изпратите на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


  • В имейла посочете: Вашето име; точния брой на Наръчниците, които заявявате; телефон за контакти. Молим - отново изрично напишете в имейла, че ще вземете Наръчниците от офиса на Асоциация Родители.


  • Можете да вземете наръчниците между 9.30 и 17.30 ч. всеки работен ден, за допълнително уточняване можете да звъните на офисния телефон 02/9441799.


  • Адресът на офиса е: 1111 София, ж.к.Яворов, бл.73, ап.4 - звънец "Охрана" за да влезете в сградата. Карта с адреса можете да видите ТУК.

 

Наръчниците са безплатни.

Молим да си осигурите чанта(и) за пренасянето.

 

СЛЕДЕТЕ за информация на сайта на Асоциация Родители кога ще излязат от печат наръчниците и ще бъдат налични в офиса.

Прочети повече
 


Финално събитие по форум-театър в община Козлодуй

Форум-театър в община Козлодуй - финално събитие в Козлодуй

 

 

На 4 юни 2015 г. се проведе финалното събитие с форумтеатрални представления в читалището в Козлодуй. Събитието е част от кампанията на община Козлодуй „Град без агресия“. Седемте екипа от 7-те училища в общината представиха своите театрални сцени върху проблеми, които срещат в ежеднението, а след това предложиха и решения на трудните ситуации. Учениците от Козлодуй, Бутан, Хърлец и Гложене показаха своите актьорски заложби пред широко усмихнатата публика от техни съученици, приятели, родители, учители и представители на институциите в общината.

 

Ето и програмата от сценки и участващите „актьори“:

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 15 of 53