Начало > НОВИНИ


Празник "Зелено бъдеще за 101 СОУ "Бачо Киро"

 

На 22 октомври 2015 година в 101 СОУ „Бачо Киро“ в София се проведе третото събитие по проект „Споделено училище“. В празника „Зелено бъдеще за 101 СОУ „Бачо Киро“ се включиха деца от подготвителна група до 11 клас, техните учители и родители, които заедно садиха цветя и дръвчета в двора на училището.

 

Събитието стартира във фоайето на училището с музикални поздрави за децата, учителите и родителите и връчване на саксия с хризантеми за представителите на всички присъстващи класове. Цветето е подарък за целия клас и децата заедно със своя класен ръководител ще се грижат за него и ще решат къде искат да го засадят – в двора на училището, пред общината в Надежда или в Северен парк.

 

Прочети повече
 


Фамилатлон в Горна Оряховица 2015

Изключително успешно издание на Фамилатлон малко преди Деня на независимостта

 

И тази година стотици деца се забавляваха в четвъртото издание на ФАМИЛАТЛОН в Горна Оряховица. В слънчевия септемврийски ден парк „Градска градина” събра малките почитатели на спорта, които се забавляваха заедно със своите родители. ФАМИЛАТОН се организира от Община Горна Оряховица, в партньорство с Асоциация "Родители", Сдружения Горнооряховски младежки парламент и Младежка толерантност, и със съдействието на Историческия музей.

 

Семействата, дошли да се забавляват в парк „Градска градина”, имаха възможността да се включат в осем творчески ателиета. Разбира се, организаторите бяха осигурили много награди, изненади и приятни емоции.

 

Прочети повече
 


Пресконференция за национална кампания срещу насилието по полов признак

Пресконференция за стартиране на национална кампания срещу насилието по полов признак

 

На пресконференция на 17 септември Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ (ПИК) и Асоциация „Родители“ обявиха пред медиите началото на своя проект „Национална кампания за противодействие на съвременните модели на насилие по полов признак“, който се финансира по Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 15 of 55