Начало > НОВИНИ


Тече седмица на бащата 2015

За трети пореден път в рамките на Национална кампания "Да бъдеш Баща" стартира Седмица на бащата. Тази година седмицата е от 9 до 15 ноември. Седмица на Бащата 2015 продължава инициативата, започната през 2014 г. от партньорите и съмишлениците на Национална кампания „Да бъдеш Баща“. И тази година общественото внимание се приковава към важността на бащите и значимите мъже за живота на децата. Активното и подкрепящо участие на бащата играе решаваща роля за пълноценното развитие на личността на всяко дете.

 

Надсловът на Седмица на Бащата през 2015 г. е „Баща за пример“. Всеки баща или важен за детето мъж е пример, през който детето изгражда представата си за света. Седмицата на Бащата предоставя още повече възможности за бащите и децата да бъдат заедно, да откриват света рамо до рамо, да споделят своята гледна точка и опит. Нека растем заедно с децата си и не забравяме, че ежедневно и ежечасно те учат от нас, защото най-голямата ти сила е да бъдеш баща!

 

Инициативи и събития за деца и родители са организирани в много градове и общини в цяла България. Разгледайте програмата от публични събития за „Седмица на бащата 2015 – Баща за пример“ ТУК!

 

До неделя 15 ноември всички малки и пораснали деца, заедно с техните бащи, братя, братовчеди, вуйчовци, чичовци, дядовци и всички важни за тях мъже могат да посетят нашите събития!

 


Празник "Зелено бъдеще за 101 СОУ "Бачо Киро"

 

На 22 октомври 2015 година в 101 СОУ „Бачо Киро“ в София се проведе третото събитие по проект „Споделено училище“. В празника „Зелено бъдеще за 101 СОУ „Бачо Киро“ се включиха деца от подготвителна група до 11 клас, техните учители и родители, които заедно садиха цветя и дръвчета в двора на училището.

 

Събитието стартира във фоайето на училището с музикални поздрави за децата, учителите и родителите и връчване на саксия с хризантеми за представителите на всички присъстващи класове. Цветето е подарък за целия клас и децата заедно със своя класен ръководител ще се грижат за него и ще решат къде искат да го засадят – в двора на училището, пред общината в Надежда или в Северен парк.

 

Прочети повече
 


Фамилатлон в Горна Оряховица 2015

Изключително успешно издание на Фамилатлон малко преди Деня на независимостта

 

И тази година стотици деца се забавляваха в четвъртото издание на ФАМИЛАТЛОН в Горна Оряховица. В слънчевия септемврийски ден парк „Градска градина” събра малките почитатели на спорта, които се забавляваха заедно със своите родители. ФАМИЛАТОН се организира от Община Горна Оряховица, в партньорство с Асоциация "Родители", Сдружения Горнооряховски младежки парламент и Младежка толерантност, и със съдействието на Историческия музей.

 

Семействата, дошли да се забавляват в парк „Градска градина”, имаха възможността да се включат в осем творчески ателиета. Разбира се, организаторите бяха осигурили много награди, изненади и приятни емоции.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 15 of 55