Начало > НОВИНИ


Пресконференция за национална кампания срещу насилието по полов признак

Пресконференция за стартиране на национална кампания срещу насилието по полов признак

 

На пресконференция на 17 септември Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ (ПИК) и Асоциация „Родители“ обявиха пред медиите началото на своя проект „Национална кампания за противодействие на съвременните модели на насилие по полов признак“, който се финансира по Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г.

 

Прочети повече
 


Още за форум "Добре дошли в училище, родители"

Първият форум "Добре дошли в училище, родители", вдъхновен от опита на Асоциация Родители в издаването на Наръчник за родители "Добре дошли в 1. клас"

 

На 13 септември в София се проведе форум-изложение на Асоциация Родители, посветен на първия учебен ден. Първи клас е вълнуващ момент както за децата, така и за техните родители. Стъпвайки върху дългогодишния опит с наръчника за родители на първокласници, екипът ни реши да събере за един полезен и приятен следобед водещи специалисти от сферата на образованието, здравето, психологията и технологиите и родители, които желаят да научат повече по темите...

 

... "Адаптацията към първи клас – какво да очакваме?" с водещи Яна Алексиева, психолог, Асоциация Родители, и Лилия Чавкарска, начален учител, 120 ОУ „Г. С. Раковски“, ак да съхраним здравето на нашия първокласник?" с д-р Бояна Петкова, "Колко е важна занималнята?" с Валерия Симеонова, психолог, "Какво трябва да знаят родителите за приобщаващото образование?" с Александра Ангелова, специалист обучение и развитие, Център за приобщаващо образование, "Неизбежен ли е училищният тормоз?" с Анет Маринова, училищен психолог, 23 СОУ „Ф. Жолио-Кюри“ и "Новите технологии – приятел или враг?" с д-р Луиза Шахбазян, зам.-координатор на Националния център за безопасен интернет.

 

Прочети повече
 


Честита нова учебна година!

 

Честит празник, скъпи деца, учители и родители!

 

Асоциация Родители Ви пожелава вълнуващи и незабравими моменти заедно! Нека часовете в класната стая са изпълнени с любопитство, вдъхновение и гордост и нека по-често се оглеждаме в детските очи, които търсят от нас отговорите, но имаt и много на какво да ни научат със своята искреност при опознаването на света!

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 16 of 55